16 / 05 / 2024

Denizli Kayıhan Yüzme Havuzu ve Sevindik Vadi Parkı açılış

Denizli Kayıhan Yüzme Havuzu ve Sevindik Vadi Parkı açılış

Denizli Kayıhan Yüzme Havuzu ve Sevindik Vadi Parkı'nın açılışına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, protokol üyeleri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

Denizli İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yarın açılıyor.

Denizli Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nda sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatında bulundu. Yüzme havuzunda sona gelindi.

Kayıhan Yapı'ya FETÖ operasyonu!

Kayıhan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahiplerine FETÖ operasyonu düzenlendi. Yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Denizli Honaz Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın vizyon projeleri arasında yer alan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı.

Denizli Acıpayam yüzme havuzuna kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımına devam edilen Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu’nun kısa zamanda açılacağını söyledi

Denizli'ye iki yeni kapalı yüzme havuzu geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve İncilipınar’ın ardından kent merkezinde inşa edilecek Karahasanlı ve Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu projesinde de ilk kazma vuruldu.

Denizli Karahasanlı ve Dokuzkavaklar'a kapalı yüzme havuzu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve İncilipınar'ın ardından kent merkezinde inşa edilecek Karahasanlı ve Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu projesinde de ilk kazma vuruldu.

Denizli Acıpayam’a yüzme havuzu müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu projesinde ilk kazma vuruldu.

Malatya olimpik yüzme havuzunun inşaatı sürüyor!

Malatya’da yapımı devam eden uluslararası standartlara uygun olimpik yüzme havuzu hizmete gireceği günü bekliyor.

Kayıhan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kayıhan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Hasan Kopuz ve M. Hüseyin Kopuz imzasıyla kuruldu.

Menderes Türel'den gençlere yüzme havuzu müjdesi!

Lise öğrencileri ile bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dünya ve Avrupa Yüzme Şampiyonalarına ev sahipliği yapabilecek büyüklükte bir olimpik kapalı yüzme havuzunu Antalya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Kayseri Kocasinan'a yüzme havuzlu pazar yeri geliyor!

Kocasinan Belediyesi, pazar yerlerinin formatını değiştiriyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın talimatıyla içerisinde yüzme havuzu, düğün salonu, spor alanları ve kafeteryaların bulunduğu pazar yerleri yapımı için ilk adım atıldı.

Denizli Kayıhan Yüzme Havuzu ve Sevindik Vadi Parkı açılış Haberi

Denizli Kayıhan Yüzme Havuzu ve Sevindik Vadi Parkı açılış


Denizli Belediyesi tarafından kente kazandırılan ikinci yüzme havuzu olan Kayıhan Yüzme Havuzu'nun açılışına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, protokol üyeleri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Zolan, yüzme havuzunun başta mahalle sakinleri olmak üzere tüm Denizli'ye hayırlı olmasını dileyerek, "Ne söz verdiysek yapan kişiler olarak bugün de söz verdiğimiz bir işin sonuna bir işin güzelliğine hep beraber kavuşuyoruz" dedi. Vali Demir de, "Merkezde ne varsa, her bölgeye de o yapılması gerekir" diyerek, Denizli'de bu işin en güzel örnekleriyle gösterildiğine dikkati çekti.


"Sporu sevdirdik"

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, 10 yıl önce Denizli'de bir tane kapalı spor salonu bulunduğunu belirterek, "Şu an kaç tane oldu inanın sayısını ben bile bilmiyorum. Denizli'nin tüm mahallelerine yüzlerce...