17 / 05 / 2024

Denk Karo, tesis binasını yenilemeyi planlıyor!

Denk Karo, tesis binasını yenilemeyi planlıyor!

2003 yılında taşındıkları Merzifon OSB'deki tesisleri için yatırım planları olduğunu aktaran Denk Karo firma sahibi Hüseyin Denk, bin metrekaresi kapalı 4 bin metrekarelik alana kurulu tesislerini yıl içinde yenilemeyi planladıklarını ifade etti...



Faaliyetlerine 1995 yılında Merzifon Kümbet Hatun mevkiinde başlayan Denk Karo, Merzifon Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) tesis binasını yenilemeyi planlıyor. 2003 yılında taşındıkları Merzifon OSB'deki tesisleri için yatırım planları olduğunu aktaran Denk Karo firma sahibi Hüseyin Denk, bin metrekaresi kapalı 4 bin metrekarelik alana kurulu tesislerini yıl içinde yenilemeyi planladıklarını ifade etti. Denk, "Tesis binamızı idari bölümü ile birlikte yenilemeyi hedefliyoruz. Makine parkımızı ve tesis alanımızdaki diğer bölümlerimizi de sonraki yıllarda yenilemeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu. 


Günlük, 200 metrekare karo taşı üretiyor Tesislerinde her türlü iç ve dış mekanda kullanüabilecek olan sınırsız renk, desen ve modelde karo taşı, suni mermer, küpeşte ve dekor duvar kaplama taşları, kilit taşı, bordür ve yağmur oluğu ürettiklerini söyleyen Denk, genellikle inşaat firmaları, müteahhitler ve belediyeler ile çalıştıklarını dile getirdi. Günlük üretimlerinin yaklaşık 200 metrekare karo taşı olduğunu bildiren Denk, "Toplam kapasitemizin yüzde 60'ı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dolayısıyla 20 kişüik istihdam kapasitemizi de şu an için 8 kişi ile sürdürmekteyiz" dedi. 


Hüseyin Denk, ihtiyaç dahilinde üretim kapasitelerini ve istihdamlarını iki katına çıkarabilecek konumda olduklarını açıkladı. Denk Karo olarak, 2013 yılında planlanan hedeflere ulaştıklarını dile getiren Hüseyin Denk, yeni projeler üreterek ileriki dönemlerde atılımlarını gerçekleştireceklerini dile getirdi. Mevcut şartları zorlayarak yeni ürünlerin imalatı için çalışmalar yaptıklarından bahseden Denk, karoların her dönem kullanılan ürünler olduğunu ve bunun yanında kaplama taşlarının ise sektörde ümit vadetmekte olduğunu vurguladı. 



Dünya Bölge 



Geri Dön