04 / 07 / 2024

Denk Karo tesis binası

Denk Karo tesis binası

2003 yılında taşındıkları Merzifon OSB'deki tesisleri için yatırım planları olduğunu aktaran Denk Karo firma sahibi Hüseyin Denk, bin metrekaresi kapalı 4 bin metrekarelik alana kurulu tesislerini yıl içinde yenilemeyi planladıklarını ifade etti...

Herkes ev sahibi olacak! ArsaVev 750 futbol sahasına denk arsa sattı!

ArsaVev’in kurucusu Bülent Öztürk, kurduğu ekibiyle birlikte 2017 yılından bu yana yaklaşık 14 bin kişiye toplam 750 futbol sahasına denk 5,355 milyon metrekare arsa satışı gerçekleştirdi.

Konut fiyatları uçtu, arsaya rağbet arttı: 14 bin kişi, 750 futbol sahasına denk arsa aldı!

Konut sahibi olma maliyetindeki hızlı yükseliş, arsanın yıldızını parlattı. arsaVev Kurucusu Bülent Öztürk, kuruldukları 2017’den bu yana yaklaşık 14 bin kişiye toplam 750 futbol sahasına denk 5 milyon 355 bin metrekare arsa satışı yaptıklarını dile getirdi. İşte detaylar...

Avukattan ev sahiplerini çıldırtan çıkış: Bizim gibilere denk gelse kan çıkar o tehditlerden!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan anlaşmazlıklar artmaya devam ederken, Avukat Sibel Sevinç Deveci Özçelik, ev sahipleri için çarpıcı bir yorumda bulundu. Ev sahipleri için 'Bizim gibilere denk gelse kan çıkar o tehditlerden' diyen Özçelik'e 'Mafya mısın?' soruları geldi.

Sahildeki aylık loca fiyatı dudak uçuklattı! 1 yıllık ev kirasına denk geliyor!

Antalya'da sahildeki işletmelerde loca kiralamak isteyenler günlük 3 bin lira, aylık kiralamak isteyenler de 75 bin lira ödüyor. Bu kapsamda, 1 aylık loca kiralama ücreti kentteki en ucuz evin yıllık kira bedeline denk geliyor.

İlk işe girişi bu tarihlere denk gelenler dikkat! Kademeli emeklilik kapısı aralandı! Siz de hemen kontrol edin!

2000-2008 arası işe girenler kademeli emeklilik talep ediyordu. İlk işe girişi bu tarihlere denk gelenler dikkat! Kademeli emeklilik kapısı aralandı! Siz de hemen kontrol edin! 

Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısı Yunanistan'ın nüfusuna denk!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısının Yunanistan'ın nüfusuna denk olduğunu söyledi.

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

Eczacıbaşı, Türkiye’deki karo üretimini tek merkezde topluyor!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, Tuzla’daki karo seramik tesislerini ise lojistik merkezine dönüştürecek.

Kaleseramik dünyanın 12'nci seramik karo üreticisi!

Kale Yapı Başkan Yardımcısı Derya Ercan: " Kaleseramik, bugün Avrupa’nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olmayı başarmış bir Türk şirketi " şeklinde konuştu.

Vileroy&Boch’dan yeni ahşap görünümlü TUXEDO porselen karo serisi!

Vileroy&Boch’un yeni porselen karo zemin konsepti TUXEDO, “orijinalliğin yeniden keşfi” mottosuyla, lüks ahşaplardan esinlenen yeni ahşap görünümünü sunuyor. TUXEDO, otantik ahşap görünümünü, seramiğin avantajlarıyla sunmasıyla öne çıkıyor.

VitrA'dan karo ustalarına sertifikalı eğitim!

VitrA, seramik uzmanı yetkili servisinde çalışan 70'e yakın karo ustasına eğitim aldırıp, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) sınavlarından geçerek sertifika sahibi olmalarını sağlayacak.

Bien karo tasarımlarıyla AVM mağazalarında fark yaratın!

Seramik sektörünün önemli oyuncularından Bien Seramik, AVM’lerin ihtiyaçlarına yönelik en uygun çözümleri sunuyor. AVM mağaza tasarımlarınızı özgünleştirmenin en pratik ve ihtişamlı yolu karo döşemeleridir.

Zafer Karoğlu kimdir?

Mimar Zafer Karoğlu kimdir? Mimar Zafer Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Karoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Zafer Karoğlu..

Denk Karo tesis binası Haberi

Denk Karo tesis binası

Faaliyetlerine 1995 yılında Merzifon Kümbet Hatun mevkiinde başlayan Denk Karo, Merzifon Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) tesis binasını yenilemeyi planlıyor. 2003 yılında taşındıkları Merzifon OSB'deki tesisleri için yatırım planları olduğunu aktaran Denk Karo firma sahibi Hüseyin Denk, bin metrekaresi kapalı 4 bin metrekarelik alana kurulu tesislerini yıl içinde yenilemeyi planladıklarını ifade etti. Denk, "Tesis binamızı idari bölümü ile birlikte yenilemeyi hedefliyoruz. Makine parkımızı ve tesis alanımızdaki diğer bölümlerimizi de sonraki yıllarda yenilemeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu. 


Günlük, 200 metrekare karo taşı üretiyor Tesislerinde her türlü iç ve dış mekanda kullanüabilecek olan sınırsız renk, desen ve modelde karo taşı, suni mermer, küpeşte ve dekor duvar kaplama taşları, kilit taşı, bordür ve yağmur oluğu ürettiklerini söyleyen Denk, genellikle inşaat firmaları, müteahhitler ve belediyeler ile...