18 / 05 / 2024

Denro Lamine müşterinin istediği renkte parke üretiyor!

Denro Lamine müşterinin istediği renkte parke üretiyor!

Denro Lamine Parke Genel Müdür Yardımcısı Serdar Saylan, her rengin bir gücü, sesi ve dili bulunduğuna dikkat çekerek, Dendro olarak bu olgudan yola çıkarak renk ve ürün çeşitliliği sunduklarını, müş



Denro Lamine Parke Genel Müdür Yardımcısı Serdar Saylan, her rengin bir gücü, sesi ve dili bulunduğuna dikkat çekerek, Dendro olarak bu olgudan yola çıkarak renk ve ürün çeşitliliği sunduklarını, müşerilerin istediği renkte parke ürettiklerini açıkladı. Güneş enerjisinde olduğu gibi renklerin de enerji yaydığını ve insanlar üzerinde etkili olduğunu aktaran Saylan, "örneğin, deniz mavisinin dinlendirici etkisi olduğu gibi orman yeşili de rahatlatıcı etkiye sahip. Biz de müşterilerimize dilediği renkte parke üreterek onların yaşam alanlarında tarzlarını, ofislerinde ise amaçlarını yansıtmalarına yardıma oluyoruz" diye konuştu.
Müşterilerin hayal ettiği, evlerinde ve işyerlerinde görmek istediği renkleri Dendro tasarım uzmanlarına söylemelerinin yeterliği olduğu aktaran Saylan, renklerle ilgili olarak şu tavsiyelerde bulundu: "Gizemi, asaleti ve girişimciliğiyansıtan siyah zeminler özellikle CEO odalarında, yeşil uzun süreli oturulacak bekleme salonları, fuayelerde, sarı ofis ve oturma odalarında, prusya mavisi iletişimle ilgili iş yapanların mekanlarında, beyaz özellikle toplanb salonlarının zerrinlerinde ve denizle doğanın birarada olduğu tatil köylerinin oda zeminlerinde, kırmızı yaratıcılığın hakim olduğu mekanlarda tercih edilmelidir."
Kahverenginin doğanın temel zemin rengi olduğunu hatırlatan Saylan, "Kişinin ve ortamın huzur ile dinginliğini yansıtır. Üzerinde kullanılan mobilya, obje ve duvar rengiyle istenilen dinamizme ulaşır, esnektir. Pembe de rahat hissettiren ve dinlendiren bir renktir. Bu yüzden bazı büyük mağazalar tezgahtarlarına pembe üniforma giydirerek müşterilerin kendini rahat hissetmesini sağlar" dedi

Ressamın tablosu bile parkeye işlenebiliyor

DENDRO, Avusturyalı Kaindi firması tarafından uzay çağı teknolojisiyle üretilen ve inkjet baskı tekniği uygulanmasıyla sınırsız tasarım imkanı sunan Kaindi Tvvo ve Kaindi Three Collection'ı da satışa sundu. Hammadde ve üretim tekniğiyle dünyada bir ilk olan, kullanıcıya hayat ettiği her türlü renk ve desendeki tasarımı gerçek ahşap üzerine uygulama imkanı sağlayan seriyle bir ressam tablosunu, anne çocuğunun resmini parkesine işletebiliyor. Hatta istenirse İstanbul Boğazı'nın bir fotoğrafı bile laminat parke zemine işlenebiliyor. Serdar Saylan, bu seriyle ağaçların gerçek doku ve görüntüsüne sahip ürünleri yaşam alanlarına taşımak isteyen, otantik ve vintage tarzından hoşlananlara hitap ettiklerini belirtti.
Vatan 


Geri Dön