03 / 05 / 2024

Deprem bölgesindeki seçmenlerin demokratik sürece katılımı için 'Askıda Bilet' kampanyası başlatıldı!

Deprem bölgesindeki seçmenlerin demokratik sürece katılımı için 'Askıda Bilet' kampanyası başlatıldı!

Deprem bölgesinde kayıtlı seçmenlerin demokratik haklarını kullanmalarına yardımcı olmak için "Askıda Bilet" kampanyası başlatıldı! İşte ayrıntılar...



Bağış yapmak isteyenler, kampanyanın web sitesi olan http://askidabilet.com/ adresini ziyaret edebilirler. Bağışlar, deprem bölgesinde adres kaydı bulunan seçmenlerin oy kullanmalarını kolaylaştırmak ve demokratik sürece katılımlarını desteklemek için kullanılacak.

Kampanya, depremden etkilenen seçmenlerin hayatlarını yeniden inşa etmelerine yardımcı olmak için bir fırsat sunuyor. Bu bağışlar, onların seslerini duyurarak, gelecekte daha güçlü ve adil bir Türkiye için birlikte hareket etme şansına sahip olunmasını sağlayacak.

Kampanya, seçmenlerin demokratik haklarını kullanmalarına yardımcı olmak için önemli bir adım olarak görülüyor.

BİLETLER KİM TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR?

“Askıda Bilet” bağımsız gönüllülerden oluşan bir platformdur. Bu proje kapsamında Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (“TÜLOV”) koordinasyonuyla ortak çalışılmaktadır. Biletler TÜLOV bünyesinde toplanacak bağışlar ile bedelsiz olarak sağlanacaktır.

BİLETLER TEK YÖN MÜ? YOKSA GİDİŞ-DÖNÜŞ MÜ?

Biletler hem tek yön, hem gidiş-dönüş olarak sağlanabilmektedir. "Bilet İste" içerisindeki başvuru formunu doldururken, tek yön mü çift yön mü istendiği belirtilmedilir.

BİLET KODUNUN GEÇERLİLİK ŞARTLARI NELERDİR?

Başvurunuzun onaylanması durumunda, kod tarafınıza e-posta aracılığıyla iletilecektir. Her kodun bir geçerlilik süresi bulunmaktadır, o süre geçtikten sonra kod aktif olmayacaktır. E-postada kod bilgisinin altında 'Kodu kullanmak için son gün' olarak belirtilecektir.E-posta içerisindeki adımları takip ederek kod ile biletleme yapılması gerekmektedir. Kod, başvuru formunda belirttiğiniz tarihler ve deprem bölgesinde oy vereceğiniz şehre gidiş-dönüş için geçerlidir. Kodlar tek kullanımlıktır. Kod kişiye özeldir, başkalarına devredilemez.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan '2023 Aile Destek Programı' için bir kötü bir de iyi haber!
İş Bankası müşterileri dikkat! Yeni dönem başladı, artık böyle olacak!
Türk Hava Yolları'ndan müjde! Yüzde 50 indirimli bilet kampanyası başladı!

Geri Dön