16 / 05 / 2024

Deprem sonrası Enerjisa’dan flaş açıklama! Acilen göz atmak gerekiyor!

Deprem sonrası Enerjisa’dan flaş açıklama! Acilen göz atmak gerekiyor!

Enerjisa, 2023 yılı kapsamında yapacağı yatırımları açıkladı. Şirket tarafından yapılan yatırım duyurusunda, yapılacak yatırımların önemli bir kısmının Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Toroslar Bölgesi’ne gerçekleşeceği belirtildi.



‘YATIRIMLARI ÜÇ KATINA ÇIKARTIYORUZ’

Enerjisa Enerji Üst Yöneticisi Murat Pınar yapılacak yatırımlar için şunları söyledi:

‘’Bu yıl yatırımlarımızı 2022 senesine göre üç katına çıkararak 15 milyar Türk Lirası’na yükseltiyoruz. Bu yatırımın büyük bölümünü deprem felaketinden etkilenen Toroslar Bölgesi’ne şebeke modernizasyonu, teknoloji ve akıllı şebeke uygulamaları aracılığıyla aktaracağız. Toroslar Bölgesi’ne hizmet ederken önemli bir istihdam da sağlamış olduk. Bölgedeki insan kaynağına da yatırım yapmak için, yalnızca konaklama yardımları değil, nitelikli teknik eğitim merkezleri ve yeni enerji teknolojileri alanlarında yeni iş alanları yaratılacak.’’

Deprem sonrası Enerjisa’dan flaş açıklama! Acilen göz atmak gerekiyor!

ENERJİSA PERSONELLERİNDEN HAYATINI KAYBEDENLER OLDU

Pınar, yaptığı açıklamalarda, meydana gelen depremlerden dolayı 4 bin 507 Enerjisa Enerji çalışanı ve ailelerinin ciddi şekilde etkilendiği, 31 çalışanın enkaz altından kurtarıldığı, 69 çalışanın 1’nci dereceden yakınını kaybettiği ve 429 çalışanın ise, konutlarının yıkıldığı veya ağır hasar aldığı bilgisi de paylaşıldı. Ayrıca, Enerjisa Enerji çalışanlarından on beş kişinin de hayatını kaybettiği ifade edildi.

Çiftçiler dikkat! Tarım Bakanı yeni ödeme müjdesini duyurdu! Bu parayı mutlaka alın!

Altına ilişkin nokta atışlar yapan uzman ekonomist, altın sahiplerini uyardı! İşlem yapmadan mutlaka bakın!

BDDK’dan sürpriz karar! O limitler yükseltildi! Bu haber çok işinize yarayacak!


Geri Dön