08 / 05 / 2024

Deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış!

Deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış yaşandığını ve çağrı merkezine günlük ortalama 1000 adete yakın konut talebi geldiğini söyledi.



Prefabrik ev alma sebepleri arasında hemen hemen hepsi deprem endişesini vurguluyor. Her biri oturdukları kente yakın lokasyonlarda sahip oldukları arsalara ya da köylerine prefabrik çelik konut yaptırmak istiyor. Bu süreçte lüks konut talebinde depreme dayanıklı çelik konstrüksiyon villa da ilgi görüyor." dedi.

Deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, "Deprem öncesi tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinin oluşturduğu atmosferde prefabrik çelik evlere yine yoğun talep oluşmuştu. Fakat deprem sonrası bu talep katlanarak arttı. Deprem öncesi merkezimiz günlük ortalama 200 çağrı alırken bu rakam 1000’e ulaştı. Gelen taleplere cevap verebilme adına biz de önemli planlamalar yaptık. Prefabrik konut üretimimizde gece vardiyasına da başladık. Son aşamada 64 metrekare 2 oda 1 salon prefabrik ev baz alındığında günlük üretimimiz 500 adede ulaşmış bulunuyor." dedi

Yaptığı açıklamada prefabrik çelik evlerin ekonomik sosyal toplu konut projelerinde de talep gördüğünü belirten Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, "Prefabrik çelik evler fiyat ekonomisiyle ön plana çıktığından özellikle sosyal toplu konut projelerinde tercih ediliyor. Proje yatırımcılar prefabrik ev tercihiyle hem konut maliyetlerinden hem de hızlı üretim avantajlarından faydalanıyor.” diye konuştu.

Çelik konstrüksiyon bina nedir? 178 metrekare 3+1 çelik konstrüksiyon bina fiyatı ne kadar?

Keçiören Belediyesi'nden büyük fırsat: Tam 11 arsa satacak!

İngiltere'de konut fiyatları 11 sene sonra ilk defa geriledi!


Geri Dön