09 / 05 / 2024

Depremde zarar gören araçların durumu belli oldu! Dikkat çeken detay

Depremde zarar gören araçların durumu belli oldu! Dikkat çeken detay

Anadolu'nun 11 ilinde yıkıma yol açan depremlerde on binlerce bina yerle bir olurken bir o kadar araç da kullanılamaz halde. Peki, sigorta şirketleri deprem kaynaklı araç hasarlarını karşılanıyor mu? İşin uzmanı, sigortadaki 'deprem teminatı'na dikkat çekti. İşte detaylar...



Kahramanmaraş'ta 6 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde deprem yaşandı. Merkez üssü Pazarcık ilçesi olan depremde şu ana kadar 41 bin 20 kişi hayatını kaybetti, 108 bin 68 kişinin de yaralandığı belirlendi.

Suriye'den Ankara'ya kadar birçok bölgede hissedilen zelzelenin ardından artçı sarsıntıların yanı sıra saat 13.25'te Ekinözü merkezli 7.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremden etkilenen illerden 216 bin 347 afetzedenin başka illere tahliye edildiğini açıklandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön