22 / 07 / 2024

Depremzedeler için istihdam seferberliği başladı! İşte depremzedelere iş imkanı sağlayan şirketler!

Depremzedeler için istihdam seferberliği başladı! İşte depremzedelere iş imkanı sağlayan şirketler!

Kahramanmaraş depreminin ardından büyük şehirlere büyük bir göç dalgası başlarken, depremzedeleri gelecek günlerde istihdam sorunu bekliyor. Bazı şirket ve holdingler de depremzedelere öncelik vermek üzere yeni istihdam kararlarını açıklamaya başladı.




TÜRK HAVA YOLLARI’NDA İŞ İMKANI

Depremzedeler için istihdam seferberliği başladı! İşte depremzedelere iş imkanı sağlayan şirketler!

Türk Hava Yolları afetten etkilenen 1000 aileden birer kişiye THY ve iştirak şirketlerinde iş imkanı sunacağını açıklarken, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç de depremzedelere istihdam seferberliği için iş dünyasına çağrıda bulundu.  Kariyer.net de depremden ‘Deprem İstihdam Seferberliği’ projesini duyurarak depremzedeleri, onlara istihdam sağlamak isteyen kurumlarla buluşturacak.

Depremzedelere yönelik istihdam imkanlarını yaratan şirketlerden biride Doğanlar Holding.  Başta mobilya sektörü olmak üzere inşaat, enerji ve perakende sektöründe 28 şirketi ile faaliyet gösteren  holding yaşanan ağır yıkıcı deprem felaketinin ardından depremzedelere öncelik vermek şartıyla bin 200 kişilik istihdam kararı aldı. Bin 200 kişilik dev istihdam olanağı holdingin faaliyette bulunduğu bütün sektörleri kapsıyor. İş başvuruları; Doğanlar Mobilya Grubu ve holdingin web sitesinde yer alan internet adresleri üzerinden yapılabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön