25 / 08 / 2024

Depremzedeler için istihdam seferberliği başladı! İşte depremzedelere iş imkanı sağlayan şirketler!

Depremzedeler için istihdam seferberliği başladı! İşte depremzedelere iş imkanı sağlayan şirketler!

Kahramanmaraş depreminin ardından büyük şehirlere büyük bir göç dalgası başlarken, depremzedeleri gelecek günlerde istihdam sorunu bekliyor. Bazı şirket ve holdingler de depremzedelere öncelik vermek üzere yeni istihdam kararlarını açıklamaya başladı.



DEPREMZEDELERİN YANINDAYIZ

Depremzedeler için istihdam seferberliği başladı! İşte depremzedelere iş imkanı sağlayan şirketler!

Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, bu felaketin altından el birliği ile kalkacağımızı vurgulayarak, “Depremzede vatandaşlarımız için ilk günden itibaren kamu kuruluşları, Kızılay ve AFAD iş birliğiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bölgeye yardım etmek için tüm olanaklarımızla seferber olduk. Şimdiye kadar temel ihtiyaçlar başta olmak üzere yataklı konteyner, çadır, ısıtıcı, WC, banyo, baza, yatak, kanepe, battaniye, yorgan, yastık, havlu, nevresim ve çeşitli kıyafetleri afet bölgelerine gönderdik. Bu desteklerimiz devam edeceğiz, onların yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Doğan, ayrıca grup olarak istihdam ihtiyacını da dikkate alarak depremden etkilenen vatandaşlarımıza yönelik istihdam seferberliğini başlattıklarını sözlerine ekledi.

PATİSWİSS DE SEFERBER OLDU

El yapımı çikolata üreten Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız da depremzedelere yönelik yaptığı açıklamada; ilk aşamada 100 depremzedeyi işe almak istediklerini söyledi. Yıldız, sosyal medyadan duyurduğu paylaşımında, Ankara’daki fabrikalarında öncelikli depremzede vatandaşlara verilmek üzere farklı pozisyonlarda 100 kişilik işe alımı yapılacağını belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön