06 / 05 / 2024

Depremzedeler için uygun fiyatlarla elektrikli sobalar Carrefoursa'da! 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Depremzedeler için uygun fiyatlarla elektrikli sobalar Carrefoursa'da! 9 Şubat 2023 fiyat listesi

''Afad bağış ürünü'' adı altında satışa sunulan elektrikli sobalar,iyi ve anında ısıtabilme, devrilme ve ya düşme emniyeti  teknolojisine sahip olmasıyla, anında kendini kapatma özelliği ile uygun fiyatlarla Carreforsa'da tüketicisini bekliyor. İşte ürünlerin detayları ve fiyat listesi.. 



 Depremzedeler için uygun fiyatlarla elektrikli sobalar Carrefoursa da! 9 Şubat 2023 fiyat listesi
Çetin geçen kış şartlarından dolayı elektrikli soba en önemli ihtiyaç haline geldi. Yaşanan deprem sonrası depremzedeler içinde hayat kurtarıcı bir ürün haline gelen elektrikli soba anında ısıtma teknolojisiyle çoğu kişi tarafından sepete eklendi.  Herkesin şöyle bir günde elini taşın altına sokmasıyla birlikte Carrefoursa elektrikli soba ürünlerinde cazip fiyatlarla tüketicisinin yanında olmaya çalışıyor. 

ELEKTRİKLİ SOBA ÜRÜN DETAYLARI

  • Luxell Lx-2831 Quartz Elektrikli Isıtıcı kısmında bulunan taşıma kolu sayesinde onu rahat bir şekilde istediğiniz yere taşıyabileceksiniz.Son derece hafif olan bu ısıtıcı size taşıma kolaylığı sağlayacaktır. İstediğiniz zaman odalar arasında geçiş yapıp her yerde kullanabilmek mümkündür.
  • Bu ısıtıcı belirli bir eğimin altında çalışmadığı için size son derece güvenli bir kullanım ortamı sağlayacaktır. 
  • Ayrıca devrilme ve düşme emniyeti bulunduğu için böyle bir durumla karşı karşıya kaldığında kapanır ve güvenliğinizi sağlar. 
  • 2 kademeli hız ayarına sahip olan bu ısıtıcıyı istediğiniz sıcaklık düzeyinde ayarlayarak kullanabilirsiniz.
  • 24 saniye içerisinde ısınma sağlayan 1800 W gücünde bir motora sahip olan ısıtıcıyı İstediğiniz sıcaklığı ayarlayabildiğiniz için enerji tasarrufu yapmanıza da yardımcı olacak bir tasarıma sahiptir.
  • Kaliteli malzemeler kullanılarak üretildiği için tasarımı sağlam olan bu ürünü uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz. Ortamı Kurutmaz Buhar üniteli özelliğe sahip olduğu için ısıttığı odayı kurutmayacaktır. 
  • Özellikle kışın nefes alma problemi çekenler işin önemli bir özellik olan Luxell ısıtıcı sayesinde temiz ve nemli havanız size kalacaktır.

Peki ''Afad bağış ürünü'' olan elektrikli sobalar ne kadara satılıyor?


Geri Dön