19 / 07 / 2024

Depremzedelere destek paketi veriliyor! Toplam destek paketinin ödenecek miktarı belli oldu!

Depremzedelere destek paketi veriliyor! Toplam destek paketinin ödenecek miktarı belli oldu!

Türkiye'nin Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremi, 11 eyalette büyük hasarlara neden oldu. Felaketin ardından harekete geçen ulusal yetkililer, depremzedelere yardım etmek için 30 milyar lira ödeme yapacaklarını duyurdular.




Depremzedelere destek paketi veriliyor! Toplam destek paketinin ödenecek miktarı belli oldu!

Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına 100 bin lira ödeme

Türkiye'nin birçok bölgesinde gerçekleşen deprem felaketleri sonucu hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine yardım eli uzatılıyor. Acil ihtiyaçlarının karşılanması için 100 bin lira ödeme yapılacak olan yakınlarına destek verilecek.

Deprem bölgesinin dışında olan illerde bulunan depremzedeler de unutulmayacak. Kendi araçlarıyla bölgeye giden vatandaşlara toplamda 2,2 milyar liralık yakıt yardımı yapılacak.

Geçici barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla çadır, çadır malzemesi ve konteyner alımları için 25 milyar lira gibi bir kaynak ayrılması bekleniyor. Bu sayede mağdurların barınmaları sağlanacak.

Depremin yol açtığı hasarların giderilmesi için toplamda 40,5 milyar lira gibi bir maliyet öngörülüyor. Diğer masraflar için de yaklaşık 10 milyar lira harcanacak.

Türkiye'nin depremzedelere yönelik bu ciddi destek paketiyle, afetzedelerin acil ihtiyaçlarının giderilmesi ve kısa sürede normal hayatlarına dönebilmeleri hedefleniyor.

Ramazan'dan önce bankalardan jest! Başvurana 11 bin TL destek ödemesi verilecek! O tarihe dikkat

SGK, e-Devlet ve PTT'de paranız kalmış olabilir! Tekl tıkla şimdi paranızı alın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı zammı tam bu kadar oldu! Hemen bu rakamlara bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön