28 / 04 / 2024

Derinsu Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derinsu Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derinsu Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şahin, Emre Kuzu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta Zeytinburnu, Uluğ İş Hanı'nda kuruldu.



Derinsu Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şahin, Emre Kuzu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta kuruldu. 


Derinsu Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Konusu ile ilgili tüm inşaat malzemelerinin ithalatını ve ihracatını yapmak.Bunlarla ilgili tüm inşaat malzemelerinin alım ve  satımını yapmak.Mimarlık hizmetlerini vermek.     2-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken,ev,aparman,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek,bahce tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek ,gayrimenkuller üzerinde irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,gayrimenkul mülkiyeti tesis etmek.   3-Türkiye sınırları içinde ve dışından resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma ,eksiltme,telif alma ve pazarlık usulü ile çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek.             4-Şirket amaç ve konusu ile ilgili acentelikler,bayilikler,distribütörlükler ve unvan kullanımı alır ve bu hizmetleri başkalarına verir şirket sözleşmesinde yazılı konusu ile ilgili olarak imalat,ihracat ve dış mümessillik,toptancılık,parekendecilik,dağıtım ve pazarlama yapar makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap eder devir ve ferağ işlemlerinde bulunur.Alım satım,kiraya verme,gayrimenkulün üzerinde irtifa intifa,gayrimenkul mükellefiyeti,kat irtifakı tesis eder.İpotekler alır,verir,fabrika,depo satış mağazaları ve idari binaları inşa eder,alır ve satar.Şirketin faaliyet konusuna giren işleri yapan hakiki ve hükmü şahıslara yeni şirketler kurabilir,girişimlerde bulunulabilir.   5-Şirket yukarıda gösterilen işlerden başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişebilmek istendiği takdirde ortaklar kurulunca bu yolda karar alındıktan sonra şirket bu işleri de yapabilecektir.     6-Şirket yukarıda belirtilen işlerle ilgili bankalardan kredi almak için müracatta bulunabilir,kredi alabilir. 7-Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların kamu iktisadi teşebbüsleri,iktisadi devlet teşekkülleri,kamu iktisadi kuruluşlar kamu bütçeli daireler,mahalli idareler,belediyeler,yapı kooperatifleri,özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkartılan inşaat,eletrik,tesisat,yol,su,kanalizasyon,doğalgaz,altyapı, üstyapı,dekarsayon,resterasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak,teklif vermek,ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek.



Geri Dön