01 / 05 / 2024

Dermokil 2015'te 70 yeni mağaza açacak!

Dermokil 2015'te 70 yeni mağaza açacak!

Sivas'tan çıkardığı kili markalaştıran Dermokil' in sahibi Karaca, 2015'te 20'si yurtdışında olmak üzere 70 mağaza açacaklarını söyledi. Karaca, "Yurtdışına ilk Çin ile adım attık" dedi



Anadolu'nun kille temizlenme alışkanlığından yola çıkarak Sivas'ta işlediği kilden kozmetik ürünler üreten Ünal Karaca, Dermokil markasını perakendeye taşıyor. Tamamen kil ürünlerinin satıldığı mağazalar açmaya hazırlanan işadamı, 2015'te Türkiye'de 50 mağaza açacağını dile getirdi. Ünal, "Yurtdışında ise 20 mağaza hedefliyoruz. İlk denememize Çin'de 2 mağaza açarak başladık. İşler çok iyi gidiyor" dedi. Yeni mağazaların ağırlıklı olarak AVM'ler içinde yer alacağını dile getiren Ünal, doktorların da görev aldığı, her ürün hakkında detaylı bilgi verilen bir mağaza konsepti oluşturduklarını anlattı. Bakım salonu mantığında açılacak mağazalar için İstanbul'u pilot bölge seçtiklerini belirten Karaca, kilin tarih boyunca tüketicisinin olduğuna dikkat çekerek ürünü sanayileştirip herkesin ulaşabileceği doğal bir temizlik ve bakım aracı haline getirdiklerini ifade etti. 


Doktor reçetelerine girdik 

Dermokil Extreme markasıyla eczane kanalında büyüdüklerini şu anda doktor reçetelerine de girmeye başladıklarını vurgulayan Karaca, "Eczanelerde çok hızlı büyüyoruz. Artık tüm ulusal market kanallarında da varız. Bu şekilde Anadolu halkına çok rahat ulaşabileceğiz" diye konuştu. 


Çok hata yaptık toprak kurtardı

Pazarda kimi zaman yanlış noktalara girdiklerini, kimi zaman da yanlış insanlarla çalışarak hatalar yaptıklarını belirten Karaca, "Ancak ürünümüz o kadar sağlamdı ki bizi ayakta tuttu. Allah tüm nimetlerini insanoğlunun ayaklarının altına sermiş. Ölü kokusunu hapseden başka doğal bir hammadde yok. Toprak bu kadar muhteşem bir oluşum" dedi. 


Sabah


Geri Dön