10 / 05 / 2024

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Firma: Karel İnşaat ve BECT Trend İnşaat

Türkiye’nin genelinde 100’den fazla mağazaya sahip olan Panço Giyim’in satılacağı iddia edildi. Üstelik bu ünlü markayı alacak olan şirket ise, özellikle inşaat ve gayrimenkul piyasasında dünyaca ünlü bir isim.



Haberinde Panço ilgili de detaylı bilgiler veren Ülker şu ifadeleri kullandı:

1978 senesinde, Eminönü Sultanhamam’da toptan satışla ticaret hayatına başlayan Panço, 1984 yılına gelindiğinde, markalaşma sürecini hızlandırarak, Şişli’de ilk mağazasını açtı ve aradan geçen 40 yılı aşkın sürede çocuk giyiminde uzmanlaştı.

 Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

EN BÜYÜKLER ARASINDA

1943 senesinde aile şirketi olarak 1943 yılında Abdülkerim Kuzu ve üç kardeşi tarafından kurulan Kuzu İnşaat Limited Şirketi ise şimdilerde en büyük uluslararası müteahhitler arasında bulunuyor.

Grup, 2020’de listede 147’nci sıradan 142’nci sıraya yükselirken, 44 Türk müteahhidi içerisinden de 18’inci sıradan 16’ncı sıraya yükseldi.

Kuzu Grup’un en büyük projeleri arasında ise İstanbul’da SeaPearl Ataköy, Spradon Evler, Spradon Kuleler, Spradon Teras Evler, Spradon Residence, Spradon Quartz, Spradon Vadi, Divan Residence; Ankara’da Park Vadi Evleri, Park Vadi Premium, Park Vadi Batıevleri, Divan Konutları ve Divan Alışveriş Merkezi bulunuyor.

Grup, ayrıca, hazır giyimin haricinde turizm ve çevre teknolojileri alanında da faaliyet gösteriyor.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön