06 / 05 / 2024

Dev kampanya! TC kimlik sorgulaması üzerinden 20.000 TL ödeme

Dev kampanya! TC kimlik sorgulaması üzerinden 20.000 TL ödeme

Ziraat Bankası üyeleri üzerinden yeni bir kampanya duyurdu. Buna göre T.C. Kimlik Numarası sorgulaması üstünde belli bir puanı toplayan kişilere 20.000 TL'ye kadar ödeme yapacak.



Ziraat Bankası üzerinden yapılacak olan yeni ödemelerde kişilerin kimlik numaraları, sorgulamaları yapıldıktan sonra acil nakit ihtiyaçları olması durumunda 20000 TL'ye kadar ödeme verilecektir.

Kamu bankası olan Ziraat Bankası, özellikli kişilerin TC kimlik numaraları üzerinden yapmış oldukları, sorgulamalar sonrasında nakit ihtiyaçları için başvurularını gerçekleştirmeleriyle birlikte hızlı bir şekilde sonuç vereceğini söyledi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön