19 / 05 / 2024

Dev kampanya! TC kimlik sorgulaması üzerinden 20.000 TL ödeme

Dev kampanya! TC kimlik sorgulaması üzerinden 20.000 TL ödeme

Ziraat Bankası üyeleri üzerinden yeni bir kampanya duyurdu. Buna göre T.C. Kimlik Numarası sorgulaması üstünde belli bir puanı toplayan kişilere 20.000 TL'ye kadar ödeme yapacak.



Ziraat Bankası, 20000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu nasıl işliyor?
Ziraat Bankası, yeni yapmış olduğu kampanyada, kişilerin kimlik numaraları üzerinden yapmış olduğu, sorgulama sonrasında kredi puanı 1100 ve üzerinde olan vatandaşlara ihtiyaç kredisi imkanı sunacağını belirtti. 

Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşlar, 20000 TL'ye kadar yapmış oldukları bu kredi başvurularında 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak işlemlerini yaparken bazı kredi politikalarına uygun olan kişilere düşük faiz oranları ile birlikte kredi imkanı sağlayacağını belirtti.Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusunu yapabilir veya size yakın olan bir banka şubesine giderek de işlemlerinizi kolay birşekilde hızlı bir şekilde yapmak mümkün.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön