07 / 05 / 2024

Dev şirketten 10 milyon dolarlık yatırım! 100 kişiye 100 bin dolar

Dev şirketten 10 milyon dolarlık yatırım! 100 kişiye 100 bin dolar

Dünyanın hemen hemen her yerinde kullanılan Airbnb, dünyanın en çılgın yerlerini yaratmak için 10 milyon dolarlık yatırım yapacak. 



Mayıs ayında Airbnb, ziyaretçilerin alışılmışın dışında yerleri keşfetmesine yardımcı olmak için web sitesini yeniden tasarladı. 

Fon, Boise, Idaho'daki, dışarıdan dev bir çamur gibi görünen ve şömine ve boynuz oymalı avize dahil rahat konaklama birimleri sunan Big Idaho Potato Hotel gibi türünün tek örneği olan daha fazla hedef evleri vurgulamak için tasarlanmıştır  . Las Vegas yakınlarındaki Deluxe Kapalı Vagon çiftliği, ata binmek, sığır sürmek ve rodeolar sunmaktadır. 

Airbnb, rakipleri  Expedia Group Inc.  ve  Booking Holdings Inc. ile birlikte, yüksek gaz fiyatlarına ve uçuş iptallerine rağmen bu yazın endüstrinin gördüğü en iyilerden biri olmasını beklediklerini söylediler. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön