03 / 05 / 2024

Dev zam daha oraya uğramadı! Hemen koşarsanız vaktiniz var

Dev zam daha oraya uğramadı! Hemen koşarsanız vaktiniz var

Yumurta fiyatlarına önceki gün zam geldi. 44 TL'den satılan 30'lu yumurta çoğu markette 60 TL'den satılmaya başlandı. Ancak ŞOK market henüz yumurtada zam uygulamadı. Şu anda ŞOK markette 30'lu yumurta 47 TL'den satışa sunuluyor.



Üretici, maliyetlerin arttığı gerekçesiyle yumurta fiyatlarında artışa gitti. Geçen yıl temmuz ayında orta boy yumurtanın tanesi 60 kuruş iken bugün aynı yumurta yüzde 96.89'luk zamla 1.86 liradan satışa sunuluyor. Büyük boy yumurta (L) ise yüzde 96.62 zamlı fiyatıyla 2.09 TL'den raflarda yerini alıyor.on gelen zam ile birlikte 30'lu orta boy (M) yumurta 55.95 TL'den, 30'lu büyük boy (L) ise 95 TL'den satışta.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön