27 / 04 / 2024

Devlet 6 bin 249 TL'den başlayan maaşlarla 7 bin kişiyi işe alacak!

Devlet 6 bin 249 TL'den başlayan maaşlarla 7 bin kişiyi işe alacak!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen memur ilanları peş peşe geldi. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlara göre, devlet 6 bin 249 TL'den başlayan maaşlarla 7 bin kişiyi işe alacak. İşte detaylar...



Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen memur ilanları peş peşe gelmeye devam ediyor. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından devlet kadrolarında görev yapmak isteyen vatandaşlar için hem kadrolu hem de sözleşmeli personel alımı ilanları resmen yayımlandı.

Kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları doğrultusunda belirlenen kadrolara belirli tarihlerde personel alımı gerçekleştiriliyor. İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlara göre, pekçok şehirde 7 bine yakın personel alınacak.

Devlet 6 bin 249 TL den başlayan maaşlarla 7 bin kişiyi işe alacak!

7 bine yakın personelin işe alınacağı 21 kurum ve 9 bakanlık şu şekilde: 

-Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Türk Standartları Enstitüsü, Genelkurmay Başkanlığı, Türkiye İnsan Hakları Kurumu, Danıştay, Devlet Su İşleri, Savunma Sanayi Başkanlığı, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı, Helal Akreditasyon Kurumu, Serhat Kalkınma Ajansı, Konya Karatay Belediyesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kılıçarslan Belediyesi, Büyükçekmece Belediyesi, Sulusaray Belediyesi, Derebucak Belediyesi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kumluca Belediyesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön