03 / 05 / 2024

Devlet Bankalarından tüm borçları silecek kredi kampanyası!

Devlet Bankalarından tüm borçları silecek kredi kampanyası!

Borç kapatma kredisi müjdesi kamu bankalarından geldi. 3 banka nefes olacak kredi kampanyasını az önce açıkladı. Düşük faizli 100.000 TL'ye kadar nakit destek sağlanacak.



Halkbank Bankası Borç Kapatma Kredisi

Bankalara olan borçlarınızdan düşük faizli olarak kurtulmak istiyorsanız Halkbank’ta borç kapatma kredisi veren bankalar arasında yer alıyor. 1.59 faiz oranı ile 100.000 TL'ye Varan borç kapatma kredisi sunan Halkbank, 24 ay vade seçeneği ile kampanyasını yapıyor. Tek bir yerde borçlarınızı toplayarak borç yükünden kurtulmak istiyorsanız Halkbank şubelerinden düşük faizli borç kapatma kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Yine Halkbank mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetlerinden de başvuru yapmak mümkün.

Vakıfbank Bankası Borç Kapatma Kredisi

Devlet Bankalarından tüm borçları silecek kredi kampanyası!

Borç kapatma kredisi imkanı veren diğer bir banka ise Vakıfbank oldu. 24 ay vadeli 100.000 TL kredi sunan Vakıfbank, %1.69 faiz oranı uyguluyor. yine Vakıfbank şubeleri ve online bankacılık hizmetleri üzerinden bu Kredi kampanyasına da başvuru yapmak mümkün. Vakıfbank kredi kampanyasında masraf yok.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 9 Şubat 2023 tarihinde saat 21.56'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,83 Türk Lirası, Euro 20,37 Türk Lirası, altının gramı ise bin 128 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş altın için tarih verdi, müjdeyi patlattı! 'Paraya para demeyeceksiniz'

Maaşını Ziraat Bankası'ndan alanlara büyük müjde!

İslam Memiş’ten gram altın için 5 kademe formülü!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön