30 / 04 / 2024

Yüreğimizin yandığı şu günlerde İş Bankası'ndan harika bir haber geldi! Tüm borçlar silinecek! Bu habere hemen bakın

Yüreğimizin yandığı şu günlerde İş Bankası'ndan harika bir haber geldi! Tüm borçlar silinecek! Bu habere hemen bakın

İş Bankası tüm bireysel ve ticari kredilerin ödemelerini 31 Ağustos 2023’e kadar  6 ay süreyle faizsiz olarak ötelediğini duyurdu. Alınan kararda depremlerde hayatını kaybedenlerin tüm bireysel kredi, ek hesap  ve kredi kartı borçlarını anapara dahil olmak üzere borçların silineceğini duyurdu.



'ZOR GÜNLERİ ANCAK EL ELE VEREREK ATLATABİLİRİZ'

İnsan yaşamıyla sınandığımız böylesine zor günlerde toplumsal dayanışmanın, birlik ve beraberliğin, yardımlaşmanın ne kadar gerekli olduğuna vurgu yapan Türkiye  İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, yaptığı açıklamada, “Ülke olarak, büyük kayıp yaşadığımız deprem afetleri sebebiyle yüreğimizi yakan, çok 
derin bir acı içerisindeyiz. Bölgedeki yaraların sarılmasının  maalesef ki uzun günler alacağı belli.

İlk günden bu yana halk olarak ortaya koyduğumuz dayanışmayla, ayakta kalma savaşıyla eminim bu zor günleri de hep beraber, el ele vererek yeneceğiz. Biz de eskiden olduğu gibi bugün de ülkemiz için bedenimizi taşın altına koyarak yapılaması gerekeni yapmayı sürdüreceğiz. Yitirdiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet,
 ailelerine, sevenlerine başsağlığı ve sabır, yaralılara tez şifalar umuyor; yaşadığımız bu karanlık zamanların en kısa sürede arkada kalmasını umut ediyorum” şeklinde konuştu.

'DAYANIŞMA İÇİNDE OLMAYA DAHA FAZLA İHTİYAÇ VAR'

Türkiye İş Bankası’ndan yapılan açıklamada, 10 ilimizi etkisi altına alan deprem afetleri sebebiyle ülkemizin çok zor günlerden geçtiği, kış koşullarının   daha da etkisini hissettirdiği, fetlerin yaralarını sarmak ve acıları bir nebze olsun hafifletmek için dayanışma içinde olmaya her zamankinden  daha çok gereksinim duyulduğu ifade edildi.

Toplumun her kesimi ve iş dünyası beraberce imkânlarını zelzeleden etki görenler için seferber olurken, İş Bankası da bölgedeki afetzedelere yönelik gereksinimlerin karşılanabilmesine destek vermek, bölgeye kalıcı destek vermek üzere “Biz Beraberiz, Yalnız Değilsiniz” diyerek sunduğu geniş kapsamlı afet yardım paketini ilan etti.


Geri Dön