21 / 05 / 2024

Yüreğimizin yandığı şu günlerde İş Bankası'ndan harika bir haber geldi! Tüm borçlar silinecek! Bu habere hemen bakın

Yüreğimizin yandığı şu günlerde İş Bankası'ndan harika bir haber geldi! Tüm borçlar silinecek! Bu habere hemen bakın

İş Bankası tüm bireysel ve ticari kredilerin ödemelerini 31 Ağustos 2023’e kadar  6 ay süreyle faizsiz olarak ötelediğini duyurdu. Alınan kararda depremlerde hayatını kaybedenlerin tüm bireysel kredi, ek hesap  ve kredi kartı borçlarını anapara dahil olmak üzere borçların silineceğini duyurdu.



'1 MİLYAR TL BAĞIŞ'

İş Bankası Grubu, depremzedelere verilecek desteğe katkı sunmak için bölgedeki yardımları organize eden Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’na (AFAD)  toplam 1 Milyar TL destek verme kararı aldı.

'KREDİLER FAİZSİZ ÖTELENİYOR'

Banka, depremde ağır hasara uğrayan Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye illeri ve tüm ilçeleri ile İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde gerçek  kişiler ile KOBİ’lere ve bu ölçekten küçük olan ticari işletmelere (çiftçi ve esnaf dâhil olmak üzere);

“Belirtilen şubeleriyle alakalı sunduğu genel bankacılık hizmetlerinden 31 Ağustos 2023’e kadar herhangi bir ücret ve masraf almayacağını,“Kullandırmış olduğu tüm bireysel ve ticari kredilerin ödemelerini (ek hesap, kredi kartı borçları ve gayrinakdi kredi komisyonları da dahil olmak üzere), isteğe bağlı olmaksızın 31 Ağustos 2023’e kadar 6 ay zamanla faizsiz olarak ötelediğini ilan etti.”

zelzele coğrafyasındaki diğer 5 ildeki gerçek kişiler, KOBİ’ler ve bu ölçekten küçük olan ticari işletmelerle alakalı olarak ise şu açıklamalar yapıldı.

“Bireysel ve ticari kredi, ilave hesap ve kredi kartı borçları ile gayri nakdi kredi komisyonları, isteğe bağlı olmaksızın 1 ay zamanla faizsiz olarak ötelendi.

Yüreğimizin yandığı şu günlerde İş Bankası ndan harika bir haber geldi! Tüm borçlar silinecek! Bu habere hemen bakın

“1 ay zamanla bahsi geçen şubelerle alakalı sunulan genel bankacılık hizmetlerinden ücret ve masraf talep edilmeyecek.

“Ayrıca Banka, KOBİ ölçeğinden büyük sirketlere ise olay ve başvuru bazında münferiden değerlendirilmek suretiyle en uygun çözümü üretecek.”


Geri Dön