10 / 05 / 2024

Devlet Destekli Alacak Sigortası’ndan 50 bin KOBİ yararlandı!

Devlet Destekli Alacak Sigortası’ndan 50 bin KOBİ yararlandı!

Steel Sigorta ve Brokerlık CEO’su Abdullah Özcan, bu yolla 14 milyar TL’lik bir ticaretin sigortalanmış olduğunu belirterek, “Bu ürün KOBİ’ler için bir hayat sigortası olarak görülebilir” dedi.



CİRO ŞARTI 500 MİLYONA ÇIKTI

Ticari borçların, bir şirketin varlıklarının yaklaşık yüzde 40’ını oluşturduğunu ifade eden Özcan, KOBİ segmentindeki firmalarının finansal dayanıklılıklarının zayıf olduğunu ve gerçekleşmeyen bir tahsilatın faturasının şirkete ağır gelebileceğini söyledi.

Devlet Destekli Alacak Sigortası’ndan 50 bin KOBİ yararlandı!

Devlet Destekli Alacak Sigortası tebliğinde düzenlemeler yapıldığını ve KOBİ’leri için istenen ciro şartının 250 milyon TL’den,500 milyon TL’ye çıkarıldığını kaydeden Özcan, taksit sayısında da bazı kolaylıklar yapılarak ürünün daha avantajlı duruma getirildiğini ifade etti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön