29 / 04 / 2024

Devlet herkese 7 bin 200 TL veriyor! E-devlet'te portal açıldı! Hemen başvurun, karşılıksız desteği kapın!

Devlet herkese 7 bin 200 TL veriyor! E-devlet'te portal açıldı! Hemen başvurun, karşılıksız desteği kapın!

Yüzbinlerce kişi devletin mali desteklerinden yararlanmanın yollarını merak ederken, beklenen açıklama da yapıldı. Devlet herkese 7 bin 200 TL veriyor! E-devlet'te portal açıldı! Hemen başvurun, karşılıksız desteği kapın!



ÖDEME KOŞULLARI

Bu desteği talep edebilmek için hanedeki kişi başına gelirin net asgari ücretin 3’te 1’inden yani bin 833 TL'den düşük olması gerektiği bildirilirken 4 kişilik bir ailede 7 bin 300 liranın altında gelir varsa destekten yararlanabildiği hanedeki tüm bireylerin maaş, ücret, yevmiye gibi gelirleri ile düzenli sosyal yardım gelirleri hesaplamaya dahil edildiği belirtildi.

Ev, arsa gibi gayrimenkullerin piyasa değerinin 240'a, otomobil, kamyonet gibi otomobillerin ise 120'ye bölünerek aylık hane gelirine katkı sağladığı vurgulandı.

Ziraat Bankası müjdeyi verdi! Ebeveynler bu fırsatı kaçırmayın! Başvuran herkese anında hediye! 
Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 20 değil 30 değil o rakamı görecek! Şimdi bakın, keşke demeyin!
Annelere müjde! Başvuran PTT'den 1300 TL'lik desteği kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön