14 / 05 / 2024

Devlet hiçbir karşılık olmadan 15 bin TL veriyor! Başvurular devam ediyor!

Devlet hiçbir karşılık olmadan 15 bin TL veriyor! Başvurular devam ediyor!

Devletin hiçbir karşılık beklemeden 15.000 TL yardım yaptığını biliyor muydunuz? evet yanlış duymadınız tamı tamına 15.000 TL destek ödemesinden siz de faydalanabilirsiniz. Yapılan açıklamada bu destek ödemesinden kimlerin faydalanacağı da belirtiliyor.



 Devlet hiçbir karşılık olmadan 15 bin TL veriyor! Başvurular devam ediyor!

Destek ödemesine başvuru nasıl yapılır

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı tarafından vatandaşlara tek sefere mahsus olmak üzere verilecek olan 2.000 TL ile 15.000 TL arasındaki nakdi desteğin başvurularının nasıl yapılacağı merak ediliyor. Bu anlamda bakanlıktan yapılan açıklama dar gelirli ailelerin başvuru şartlarını karşılaması durumunda e-devlet üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Başvuru yapıldıktan sonra bakanlık tarafından incelenecek bu yüzden eksik ya da yanlış bir bilgi başvuru esnasında girilmemelidir. Daha sonra destek ödemesinden faydalanacak kişiler ödemesini PTT ya da Ziraat Bankası aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Anneanneler, babaanneler müjde! Hem torununa bak hem 5100 TL al

İTO depremzedelerin konut ihtiyaçları için başlatılan kampanyaya tam destek verdi!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi çiftçilere müjdeyi verdi! Ödemeler bugün yapıldı! Hemen paranızı alın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön