28 / 04 / 2024

Devletten 15 bin TL ödeme geliyor! Üstelik karşılıksız ve geri ödeme şartı olmadan!

Devletten 15 bin TL ödeme geliyor! Üstelik karşılıksız ve geri ödeme şartı olmadan!

ASHB'nin son dakika duyurusuna göre, devlet tarafından tamamen geri ödemesiz ve karşılıksız olarak 15.000 TL yardım verileceği bildirildi. Bayram öncesinde hanelere büyük bir destek olacak olan yardım ile ilgili merak edilenler haberimizde...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşlara yılın her ayı sosyal yardım sağlamaya devam ediyor. Bu desteklerin kapsamı her geçen gün genişlerken, son duyuruya göre bayram öncesi başvuru yapan vatandaşlara 15.000 TL karşılıksız ve geri ödemesiz devlet yardımı verilecek. Başvuruda bulunmak isteyen herkes için tek bir şart var: 18 yaşından büyük olmak.

Özellikle kış aylarında, fatura yükü artan vatandaşlar için Bakanlığın sağladığı sosyal destek ödemeleri büyük önem taşıyor. Aile Bakanlığı'nın verdiği son yardım paketi ise Türkiye aile destek yardımı oldu. Bu kapsamda, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi olan tüm hanelere aylık 1250 TL'ye varan, yıllık toplamda 15.000 TL'yi bulan sosyal yardım imkanı sunuluyor. Başvurular her zaman açık olup, geç kalmadan başvuru yapmak isteyenlerin tamı tamına karşılıksız 15.000 TL destek ödemesi almak için başvurularını yapmaları gerekiyor. Hemen yapılan başvurular, bayram öncesinde yardım ödemesi olarak yatacak.

Devletten 15 bin TL ödeme geliyor! Üstelik karşılıksız ve geri ödeme şartı olmadan!

Bayram Öncesi Nakit Yardımı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, toplumun ihtiyaç sahibi ve düşük gelirli kesimlerine yönelik sunduğu sosyal yardım fırsatlarıyla önemli bir rol üstleniyor. Bakanlık, Ramazan Bayramı öncesinde artan ihtiyaçlara cevap vererek yardım ödemelerini hesaplara aktarmaya devam ediyor.

Doğalgaz, elektrik, gıda ve aile yardımı gibi birçok destek, bayram öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına yatırılacak. Bakanlık, hala başvuru yapmamış olanlara da e-Devlet veya SYDV aracılığıyla başvuru yaparak 15 bin TL'ye kadar destek ödemesi alma imkanı sunuyor. Bu ödemeler tamamen geri ödemesiz ve karşılıksız olarak yapılmaktadır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön