13 / 05 / 2024

Devletten 15 bin TL ödeme geliyor! Üstelik karşılıksız ve geri ödeme şartı olmadan!

Devletten 15 bin TL ödeme geliyor! Üstelik karşılıksız ve geri ödeme şartı olmadan!

ASHB'nin son dakika duyurusuna göre, devlet tarafından tamamen geri ödemesiz ve karşılıksız olarak 15.000 TL yardım verileceği bildirildi. Bayram öncesinde hanelere büyük bir destek olacak olan yardım ile ilgili merak edilenler haberimizde...



Devletten 15 bin TL ödeme geliyor! Üstelik karşılıksız ve geri ödeme şartı olmadan!

Devlet tarafından verilen 15 bin TL’lik yardıma başvuru şartları

15.000 TL'lik bu yardım için aranan koşullar arasında, hane halkı bireylerinin gelirinin asgari ücretin üçte birinden daha az olması yer almaktadır. Bu koşulu sağlayanlar başvuru yaparak yardım alabilirler.

Başvuru işlemi sırasında sadece kimlik numaranız talep edilecektir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve 18 yaşından büyük olan herhangi bir hane bireyi başvuruda bulunabilir. 15 bin TL yardım ödemesi almak için, bir kişinin başvurusu yeterlidir. Başvuru sonucu sadece bir hafta içerisinde değerlendirilip sonuçlandırılmaktadır. Başvurusu kabul edilenler ödemelerini PTT şubelerinden veya başvuru esnasında verilen IBAN numarasından alabilirler.

PTT'den bayram harçlığı veriliyor! Ödeme TC kimlik son numarasına göre verilecek!

Hükümet kesenin ağzını açtı! 500 bin öğrenci hem para kazanacak hem meslek sahibi olacak!

Aile Destek Programı Nisan 2023 müjdesinin ardından flaş bir gelişme yaşandı... Acil bakın hemen 2.750 para ödenecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön