İş Fırsatları

DHMİ personel alımı yapacağını duyurdu!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü bünyesinde personel alımı yapılacağı açıklandı. DHMİ memur alımı başvurusu ne zaman başlayacak? Hangi kadrolara personel alınacak?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek için 308 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayınlanan karar sonrasında, başvuru bilgileri belli olmuş oldu. DHMİ memur alımı başvurusu ne zaman başlayacak? Hangi kadrolara personel alınacak? 

DHMİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

Finans7'nin haberine göre KPSS 2024/2 memur alımı için tercihler, 11 Temmuz tarihinde ÖSYM resmi internet adresi üzerinden yapılabilecek. Bu kapsamda, adaylar, yayınlanacak tercih kılavuzundaki tahmini 2 bin memur kadrosu için tercihlerini yapabilecek ve atamalarda ise mülakat olmayacağı kaydedildi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün memur alımı kadro ihdası 1 ay önce yayınlanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayınlanan kararda personel ataması yapılacak kadrolara ise şu şekilde yer verildi.

- 8 müfettiş alınacağı belirtildi. 

- 5 uzman alınacağı belirtildi. 

- 75 hava trafik kontrolörü alınacağı belirtildi. 

- 15 uzman alınacağı kaydedildi.

- 50 ARFF memuru alınacağı kaydedildi.

- 30 apron memuru alınacağı kaydedildi.

- 50 bilgisayar işletmeni alınacağı kaydedildi.

- 75 tekniker alınacağı kaydedildi.

DSİ personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halk Ekmek, personel alımı yapacağını duyurdu!

Kamu kurumlarına 62.996 personel alımı yapılacak! 

Kamu kurumlarına 62.996 personel alımı yapılacak!