07 / 10 / 2024
fuzul

DiaSA Ankara'da büyümeyi sürdürüyor!

DiaSA Ankara'da büyümeyi sürdürüyor!

Birçok farklı ürünü çok ucuza sunan indirim marketi DiaSA, hizmet ağını genişletmeye hızla devam ediyor    




Birçok farklı ürünü çok ucuza sunan indirim marketi DiaSA, hizmet ağını genişletmeye hızla devam ediyor. 900 'ü aşan mağaza sayısı ile Marmara ve Ege Bölgeleri 'nden sonra Kayseri, Diyarbakır ve Adana'da da hizmet vermeye başlayan DiaSA,  Ankara  'da açtığı kendi mağazaları ve franchise mağazalarıyla büyümeyi sürdürüyor.

çok yakında çankaya 'da da mağaza açacak olan DiaSA, Ankara 'da Ulus, Sincan, Maltepe Küçükesat, Balgat ve Aydınlıkevler ‘de faaliyet gösteriyor. DiaSA, Ankara halkının yoğun ilgisi doğrultusunda bölgede yeni mağazalar açmayı planlıyor. Mağaza açmaya devam ederek Türkiye'nin dört bir yanındaki müşterilerini her zamanki uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleriyle buluşturmak DiaSA 'nın hedefleri arasında öncelikli olarak yer alıyor.

Ne alırsan DiaSA 'da çok ucuza
Günlük araştırmalar ve analizlerle Türkiye 'deki fiyatlandırma politikasını belirleyen DiaSA, fiyat karşılaştırmalarını yapan özel ekibi sayesinde “kaliteli ürünü – çok ucuz fiyata ” tüketiciyle buluşturuyor. DiaSA, en ucuz market olabilmek amacıyla, her hafta 6.500 ürünü araştırıyor ve kontrol ediyor. Özellikle “market markalı ” ürünleri ile tüketicinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek çeşitliliğe sahip olan DiaSA, yoğurttan tuvalet kağıdına, peynirden sıvı yağa kadar birçok üründe benzersiz fiyatlar sunuyor. Bu çalışmalar ve analizler Ankara ve diğer illerdeki DiaSA müşterilerinin ucuzluk ve kaliteyi bir arada bulmalarını sağlıyor.

Taze et tavuktan meyve sebzeye, kuru gıdadan tekstil ürünlerine, içeceklerden züccaciyeye, kozmetikten temizlik ürünlerine kadar DiaSA 'da geniş bir ürün yelpazesi satışa sunuluyor.

 


Geri Dön