06 / 05 / 2024

Dibi gördü ünlü bankalardan dikkat çeken analiz geldi

Dibi gördü ünlü bankalardan dikkat çeken analiz geldi

Gümüş metali 2022’de en kötü performans gösteren değerli metaller arasında yer alırken uzmanlar gümüş fiyatlarının dibi görmüş olabileceğini ve bu saatten sonra toparlanmaya geçebileceğini belirtti. Uzmanlara göre gümüş bu yılın sonlarından itibaren yükselebilir.



Gordon, “Fed uygun bir güvercinleşmeye başladığında ve büyümeyi desteklemek için politikasında gevşemeye gittiğinde yatırımcıların her iki metale de yatırım yapmayı düşünmeleri gerekiyor” dedi.

Gordon son olarak, yaptığı açıklamada “Altında bu toparlanma aşamasına geldiğimizde, gümüşün de gerçekten sarı metalden daha iyi performans gösterebileceğine inanıyoruz” yorumunda bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön