04 / 05 / 2024

Diego Gronda 22-23 Şubat'ta Istanbul'a geliyor!

Diego Gronda 22-23 Şubat'ta Istanbul'a geliyor!

Rockwell Group Avrupa Ofisi Yöneticisi tasarımcı ve mimar Diego Gronda alldesign 2013 için Istanbul’a geliyor



Darren Aronofsky, George Lois, Ron Arad, Stefan Sagmeister, Es Devlin gibi pek çok önemli tasarım dehasını ağırlayacak olan alldesign’ın önemli konuklarından biri de Diego Gronda!


Rockwell Grup’a 2000 yılında katılan Diego Gronda, 2006 yılından beri grubun Madrid’de kurulan Avrupa ofisinin yaratıcı direktörlüğünü yapıyor. Gronda’nın çok çeşitli ülkelerde birbirinden farklı işleri bulunuyor. Rockwell Group’a katılmadan önceki işleri arasında Grand Hyatt (Taipei ve Chicago), the InterContinental Phoenicia Beirut, Almanya’daki Volkswagen ve Audi Forumları, Londara Zeta Bar ve  Mandarin Oriental Miami bulunuyor.


Rockwell Group New York ofisinde çalıştığı yıllarda Miami’de Canyon Ranch Living; Lincoln Center’daki Ertegun Jazz Hall; Londra’daki The Millennium Dome ve Art Hotel; Cirque du Soleil Hong Kong, Las Vegas ve Paris’teki sahneleri, Sir Richard Branson için spa ve resort tasarımları, Bangkok’taki Siam Operasının yanı sıra Alma de Cuba, Django, Kittichai, Olives and Xen, Tokyo, Nobu Dallas gibi restoranların da mimarisini yaptı.


Rockwell Group Europe’ta sorumlu olduğu projeler arasında W Paris-Opéra; Wasabi by Morimoto ve Mumbai Taj Mahal Palace & Tower’daki Harbour Bar , Puerto Rico W Retreat & Spa; ve Cezayir Méridien hotel bulunuyor. Gronda 2012 yılında W Paris Opera ile Golden Key en iyi otel tasarımı ve W Lounge Paris tasarımı için Best Lounge/Bar ödüllerini de aldı.


Diego Gronda alldesign 2013’te, Rockwell Grup’un fiziksel ve dijital alanlar arasında bir köprü oluşturmak adına yaptıkları uygulamalarla ve geliştirdikleri yeni teknolojilerle ilgili konuşacak.


Geri Dön