29 / 04 / 2024

Dijitsu Set Üstü Bulaşık Makinesi BİM'de satışta! Fiyatını duyanlar markete koştu! İşte indirimli satış fiyatı

Dijitsu Set Üstü Bulaşık Makinesi BİM'de satışta! Fiyatını duyanlar markete koştu! İşte indirimli satış fiyatı

Dijitsu Set Üstü Bulaşık Makinesi 15 Eylül'den itibaren BİM'de satışa çıkıyor. Üstelik piyasaya göre oldukça uygun bir fiyattan satılıyor. İşte detaylar...



Evlerimizin vazgeçilmez beyaz eşyalarından biri olan bulaşık makinesi, günlük yaşantımızda zaman kazandıran ve pratiklik sunan bir cihaz. Dijitsu, bu ihtiyacı uygun bir fiyatla karşılamak isteyenler için Set Üstü Bulaşık Makinesi modeli ile BİM raflarında yer alacak.

15 EYLÜL'DEN İTİBAREN BİM'DE

Dijitsu Set Üstü Bulaşık Makinesi, 15 Eylül tarihinden itibaren BİM mağazalarında satışa sunulacak. Bu tarih itibariyle, bulaşıkları elde yıkamakla geçen zamanınızı ve enerjinizi tasarruflu bir şekilde kullanmanız mümkün olacak.

EKONOMİK VE VERİMLİ

Dijitsu'nun bu bulaşık makinesi, hem ekonomik bir seçenek sunuyor hem de yüksek performanslı çalışmasıyla dikkat çekiyor. 5 bin 999 TL gibi oldukça uygun bir fiyatla satışa sunulacak olan bu cihaz, aynı zamanda enerji ve su tasarrufu sağlayarak uzun vadede bütçenize katkıda bulunuyor.

PRATİK VE KULLANIŞLI 

Set üstü tasarımı sayesinde, mutfak düzeninizi bozmadan kolayca kurulum yapabilirsiniz. Geniş iç hacmi ile bir seferde daha fazla bulaşığı yıkama olanağı sunar. Çeşitli yıkama programları ve fonksiyonları ile her türlü kirli bulaşığı etkili bir şekilde temizlerken enerji ve su tüketimini optimize eder.

BÜTÇE DOSTU

Dijitsu markası, uzun yıllardır teknolojik ürünlerde kalitesiyle tanınır ve güvenirlik sunar. Set Üstü Bulaşık Makinesi de bu güvenilirliği taşıyan bir üründür.

BİM mağazalarındaki bu özel fırsatı kaçırmayın. Dijitsu Set Üstü Bulaşık Makinesi ile bulaşıklarınızı kolayca ve hızlı bir şekilde yıkayarak günlük yaşantınızı daha konforlu hale getirin. Uygun fiyatıyla bütçenize dost bir çözüm sunan bu ürün, mutfak işlerinizi daha keyifli hale getirecek.

İŞTE DIJITSU SET ÜSTÜ BULAŞIK MAKİNESİ BİM GÜNCEL SATIŞ FİYATI

Dijitsu Set Üstü Bulaşık Makinesi 15 Eylül'den itibaren 5 bin 999 TL satış fiyatıyla BİM mağazalarında olacak. Ayrıca kredi kartına peşin fiyatına 9 taksit imkanı da sunulacak. 

Ayrıntılı bilgi için: https://www.bim.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 5 Eylül 2023 tarihinde saat 23,05'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.76 Türk Lirası, Euro 28.71 Türk Lirası, altının gramı ise 1.658 Türk Lirası değerindedir.

Kiwi Dikey Süpürge A101'de satışta! İşte indirimli fiyat listesi


Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi kaç TL?

8 litre Sinbo Dijital Airfryer, 2 Eylül'de Şok'ta satışta! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte indirimli fiyatı...


 


Geri Dön