28 / 04 / 2024

Dikkat! İndirim geliyor! Motorin, benzin, LPG... 

Dikkat! İndirim geliyor! Motorin, benzin, LPG... 

Petrol piyasası son iki senenin en uzun düşüşünü gördü. Brent petrol 93 doların altına indi ve akaryakıt fiyatlarında da indirim beklentisi oluştu.



Hem benzinde hem motorinde düşüş olacağı söyleniyor. LPG fiyatlarının da önümüzdeki haftadan itibaren inişe geçmesi bekleniyor.

Petrol fiyatlarındaki düşüş akaryakıt fiyatlarında da indirim beklentisi oluşturdu. Benzin ve motorinin yarın gecce, LPG’nin ise önümüzdeki hafta düşeceği tahmin ediliyor.

Brent petrolün 93 dolar seviyelerine kadar inmesi sonucu indirimlerin de geleceği konuşulmaya başladı. Sektöre yakın kaynaklardan elden edilen bilgiye göre, Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece yarısı itibarıyla motorinde ortalama 2 lira, benzinde 1 lira 25 kuruş civarlarında indirim olacağı tahmin ediliyor.

En son 30 Ağustos günü benzinde 1 lira 4 kuruş indirime gidilmişti.. Yeni indirimlerle benzin uzun bir aradan sonra ilk 20 TL’nin altına inmiş olacak. 

Motorin de ise uzun süredir indirim olmuyordu. Son bir haftada üç kez zam yapılan motorinde yapılacak indirim sonrası fiyatların 25 TL civarına düşmesi bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön