09 / 05 / 2024

Dikkat! Meclis’in ocak ayı mesaisi hepimizi ilgilendirecek!

Dikkat! Meclis’in ocak ayı mesaisi hepimizi ilgilendirecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Cumhuriyet’in 100’üncü yılı ve seçim senesi olan 2023’e çok yoğun bir gündemle başlıyor. Meclis'in bu ay yapacağı çalışmalar ise herkesi ilgilendiriyor.



Türkiye Büyük Meclisi, 2023 senesine önemli konuların görüşüleceği oldukça yoğun gündemle başlıyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Cumhuriyet’in 100’üncü yılı ve seçim senesi olan 2023’e çok yoğun bir gündemle başlıyor.

Dikkat! Meclis’in ocak ayı mesaisi hepimizi ilgilendirecek!

Yeni senede toplumun ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak yasama çalışmaları için faaliyetlerini sürdürecek olan TBMM Genel Kurulu, 2023'ün ilk toplantısını 3 Ocak Salı günü yapacak.

TBMM, yeni senede ilk faaliyetine, çocuk istismarının önlenmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi için Meclis Araştırma Komisyonu kurulması ile başlayacak. Söz konusu komisyonun oluşturulması için gerekli olan görüşmeler ise salı günü Genel Kurulda düzenlenecek.

TBMM ayrıca, Meclis Genel Kurulu, Antalya Diplomasi Forumu Vakfı'nın kurulmasını içeren kanun teklifinin yasalaştırılması için de mesai yapacak.

Uludağ'ın geliştirilip korunması, tanıtılması ve farklı kurumlara ait planlama yetkilerinin Uludağ Alan Başkanlığında toplanmasını öngören kanun teklifi de Genel Kurulda görüşülecek maddeler arasında.

Yeni yılda TBMM Genel Kurul’u, Türkiye ile çeşitli ülkeler arasında imzalanan uluslararası anlaşmaların onaylanmasına ilişkin kanun tekliflerini de müzakere edecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön