30 / 04 / 2024

Dilek Hanif, Arnavutköy'deki evini Harper's Bazaar'a açtı!

Dilek Hanif, Arnavutköy'deki evini Harper's Bazaar'a açtı!

Türkiye'yi uluslararası moda platformunda temsil eden tasarımcı Dilek Hanif'in Arnavutköy'deki evi, Hanif'in şık ve zarif dünyasını yansıtıyor. Evinde çok mutlu olduğunu söyleyen ünlü tasarımcı 'İşim bitince koşa koşa eve geliyorum' diyor



Modacı kimliğinin yanı sıra her zaman şık ve bakımlı olan Dilek Hanif, Arnavutköy Set Üstü'nde, denize tepeden bakan etkileyici bir dairede oturuyor. Boğaz'ın en güzel noktalarından birinde yaşamaktan çok mutlu olan ve evini çok seven ünlü tasarımcı, bir yıldır oturduğu evinin kapılarını Harper's Bazaar dergisine açtı.

DUşž KEYFİ...

Akşamları işim biter bitmez koşa koşa eve geliyorum ve pazar günleri mümkün olduğunca evden çıkmıyorum.

Dairemin hemen her odasından Boğaz manzarası görülüyor. Öyle ki, banyomda duş alırken bile Bebek Koyu'nu rahatlıkla seyredebiliyorum.

Evimde en sevdiğim yer, salonda televizyonun hemen karşısında yer alan koltuk ve puf. Bu köşede uzanıp, kitap okumaya ve müzik dinlemeye bayılıyorum.

Salonda yer alan ve yine Boğaz'a bakan çalışma masasında vakit geçirmeyi çok seviyorum. Hafta sonları balkondaki koltukta gazetelerimi okuyorum.

Akşamları eve gelince ilk yaptığım şey, günün stresini atmak için bir kadeh şarap içmek. Her akşam, düzenli bir sofrada yemek yemek benim için çok önemli.

VAKİT YOK!

Ayaküstü bir şeyler atıştırmayı hiç sevmiyorum. Yemek yapmayı çok seviyorum. Kızlarım küçükken hemen hemen her akşam yemek yapıyordum ama artık bunun için hiç vakit bulamıyorum.

Benim özel menülerim vardır. Mesela bir gün balık menüsü, bir gün et menüsü ya da çin menüsü sunarım. Balık menüsünde; fırında hamsi, patlıcan salatası gibi hafif şeyler olur. Bazen de arkadaşlarımla kırmızı şarap ve peynir gecesi yaparız. Makarnalarda da çok başarılıyımdır.
Sabah


Geri Dön