29 / 04 / 2024

Dilek Pekdemir Cushman Wakefield’ın araştırma direktörlüğüne atandı!

Dilek Pekdemir Cushman Wakefield’ın araştırma direktörlüğüne atandı!

Dünyanın en büyük özel sermayeli ticari gayrimenkul hizmetleri firması Cushman Wakefield’ın Türkiye Araştırma Direktörlüğüne Dr. Dilek Pekdemir atandı. Dr. Dilek Pekdemir 15 yılı aşkın bir deneyime sahip...



Dünyanın en büyük özel sermayeli ticari gayrimenkul hizmetleri firması Cushman Wakefield’ın Türkiye Araştırma Direktörlüğüne Dr. Dilek Pekdemir atandı. 


Pazar araştırmaları, stratejik danışmanlık, iş stratejileri planlama ve geliştirme konularında 15 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Pekdemir, Cushman Wakefield Türkiye’deki görevinden önce DTZ Pamir & Soyuer Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlığı şirketinde Araştırma Yöneticisi olarak görev aldı.


PriceWaterHouse Coopers, Tahincioğlu Holding, BLG Capital, Reysaş GYO, Torunlar GYO, Kiler GYO, Emaar, Akfen GYO, Pirelli RE, Aareal gibi sektörün önde gelen birçok kurum ve kuruluşu için pazar analizi, araştırma ve stratejik danışmanlık konusunda değerli hizmetlerde bulundu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu Pekdemir, aynı üniversiteden Şehir ve Bölge Planlaması dalında doktora derecesi aldı. Pekdemir ileri derecede İngilizce biliyor ve İstanbul Teknik Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Master Programında Pazar Araştırması konusunda part-time öğretim üyeliği yapıyor. 2011 yılından beri European Real Estate Society (ERES) yönetim kurulu üyeliği görevini yürütüyor.



Cushman & Wakefield Hakkında

İtalyan Agnelli ailesine ait Avrupa’nın önde gelen yatırım grubu EXOR S.P.A., Cushman & Wakefield’in çoğunluk hissesini 2007’de devralmıştı. 


Cushman& Wakefield dünyanın en büyük özel sermayeli ticari gayrimenkul hizmetleri firmasıdır. Şirket gayrimenkul kullanımı ve yatırımlarının her alanında müşterilere danışmanlık ve temsil hizmetleri sunmaktadır. Şirket dünyanın en büyük pazarlarında rakipsiz bir konuma sahiptir. Dünyadaki en önemli gayrimenkul kiralama, satış ve devir işlemlerine aracılık etmiş olması bunun bir ispatıdır. 1917 yılında kurulan şirketin 60 ülkede 253 ofisi ve 14,000’den fazla çalışanı bulunmaktadır. 



Geri Dön