03 / 05 / 2024

Dilovası'nda modern dönüşüm başlıyor!

Dilovası'nda modern dönüşüm başlıyor!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile Basın Danışmanı Cihan Şanlı AKŞAM'ı ziyaret etti Belediye Başkanı Toltar, hava kirliliğini en aza indirip, ilçeyi bambaşka bir hale getireceklerinin müjdesini verdi.




Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile Basın Danışmanı Cihan Şanlı AKŞAM'ı ziyaret etti. Projelerinden bahseden Toltar. yeni Dilovası'nı anlattı. 


Yüksek İnşaat Mühendisi Toltar. Dilovası'nda yeni yerleşim alanlarının açılacağının müjdesini verdi. ilçenin yeni vizyonunu 'Kentsel değişim' olarak niteleyen Toltar, eğitim, kültür ve sosyal donatı alanlarıyla vatandaşları buluşturacaklarını belirtti. 


'OTOYOL SİRKÜLASYONU AZALTACAK' 

Başkan Toltar, kamuoyunda adı 'kanser' vakalarıyla anılan ilçede hava kirliliğini sıfıra indireceklerini ifade etti.  TOKİ  ve Büyııkşehir Belediyesi önderliğinde kentsel değişimi gerçekleştireceklerini belirten Toltar. "ilçe sanayiden uzaklaşacak.


Dilovası'nın kuzey doğusu ve kuzeyi müsait. Yeni otoyoldan sonra da araç sirkülasyonu azalacak ve hava kirliliği yüzde 40 ila 50 arasında düşecek" diye konuştu.


Akşam


Geri Dön