18 / 05 / 2024

Dış cephede Baumit Pro maliyet bilinci sağlıyor!

Dış cephede Baumit Pro maliyet bilinci sağlıyor!

Dış cephe ısı yalıtımının uzman markası Baumit’in Pro Isı Yalıtım Sistemi, mükemmel ve güvenilir yalıtım özelliklerini en iyi fiyat/performans oranı ile biraraya getiriyor...



Baumit Pro Isı Yalıtım Sistemi, profesyonel sistemlerin uygulandığı apartman veya büyük ölçekli projeler için en uygun çözüm olarak sunuluyor. Bu sistem, Avrupa Teknik Onaylarına uygun olarak ETAG 004 Normu’nun tüm kriterlerini yerine getiren test edilmiş ve belgelendirilmiş ısı yalıtım sistemdir. Bu belge ile ısı yalıtım sistem performansının en üst seviyede olduğu garanti altına alıyor.

 

ProContact yapıştırma ve sıva harcının mükemmel hareket kabiliyeti sayesinde hızlı bir şekilde uygulama yapılabiliyor.  Böylece hem uygulama süresinden hem de mesai saatinin azalmasından dolayı iki kez tasarruf ediliyor. Pro Isı Yalıtım Sistemi kullanıldığında, levha olarak MineralTherm adı verilen taşyünü dış cephe ürünlerini de kullanmak mümkün oluyor. Yapıştırma ve sıva harcı ProContact’ın içerdiği polimerik katkılar, levhaların duvara sabitlemesinde yüksek performans gösteriyor. ProContact yapıştırma harcı ile binalarda 4 kata kadar dübel kullanmaksızın uygulama yapılabiliyor.

 

Baumit Pro Isı Yalıtım Sistemi, GranoporTop Hazır Dekoratif kaplama ürünü ile dış cephelerde daha uzun süreli koruma ve çok farklı renk kullanımı sağlanıyor. Böylece, hemen hemen hiçbir şekilde renk tonu sınırlandırması olmaksızın, pırıl pırıl cepheler elde etmek mümkün oluyor.


Ayrıca kaplama malzemesi olarak GranoporTop kullanıldığı için cepheler uzun süre çevresel etkilere karşı direnç gösterebiliyor. Baumit, klasik kaplama ürünlerine kıyasla (çimento bazlı) kullanıma hazır GranoporTop ürünü sayesinde Pro ısı yalıtım sistemine 12 yıl süreli ısı yalıtım performansı garantisi veriyor.


Baumit Pro ısı yalıtım sistemi, işlevsellik ve estetiğin yanı sıra maliyetin de hayati öneme sahip gayrimenkul projelerinde optimum çözümleri sunuyor.




Geri Dön