27 / 04 / 2024

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.



Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Şirket yurtiçi ve yurtdışında iş merkezleri ,ticaret merkezleri, apartmanlar ve sitelerin yöneticiliğini kat mülkiyeti kanununca profesyonel olarak yapabilir, yukarıda sayılan yerlerin temizlik işlerini yapabilir, elektrik ,tesisat, boya ,çatı tamiratı, dış cephe mantolama, mekanik ve elektronik bakımları, dekorasyon işlerini yapabilir ve yaptırabilir. 2- Her türlü ev, iş hanı, bina, iş merkezi, otel, toplu konut, resmi ve özel hastanelerin, her türlü açık alanların, haşere, sürüngen ve kemirgen kontrolünü ve ilaçlamasını yapabilir. Haşere ilaçlamasında kullanılan ilaçların, makine ve ekipmanların alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapabilir. 3- Her türlü ev, site, iş hanı, iş yeri, bina inşaatı, iş merkezi, otel, toplu konut, resmi ve özel hastanelerin belirlenen saatlerde temizlik hizmetlerini yapabilir , çöplerini toplayabilir 4- Şirket işleri için gerekli demirbaşları, taşıtları ve aletleri iktisap edebilir, devredebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi tasarrauf ve faaliyette bulunabilir 5- Yukarıdaki faaliyetlerle ilgili olarak gerekli bilimum ruhsatnameleri ve müsaadeleri iktisap ve istihsal edebilir, her türlü marka, patent, ihtira haklarını ve beratları, lisans ve imtiyazlarını, ustalık, knov-how, model, resim, bröve ve ticaret ünvanlarını teknik yardım ve fikri haklarını, müşavirlik, mümessillik ve mühendislik hizmetlerini ve benzeri diğer sınai mülkiyet haklarını iktisap edebilir, devir ve ferağ edebilir ve bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. 6- İştigal konusuyla sınırlı kalmak kaydı ile reklamcılık faaliyetleri, danışmanlık, taahhüt ve fizibilite işlemlerini yapabilir ve yaptırabilir. 7- İştigal konusuyla alakalı maksat ve mevzuları kapsayan bütün çalışmaların gerçekleşmesi için iç ve dış piyasalardan uzun,orta ve kısa vadeli istikrazlar aktedebilir emval ve kefalet kredileri temin edebilir. 8- Şirketin işleri için gerekli görülecek menkul ve gayrimenkul mallar ile hak ve tesisler üzerinde rehin, ticari işletme rehni ve ipotek verebilir, kabul edebilir veya şirket lehine ipotek, rehin, işletme rehni tesis edebilir, mevcut ipotekleri, şerhleri ve takyidatları fekkedebilir, hak ve alacaklarının temini, faaliyetlerin yürütülmesi ve tahsili için ayni veya şahsi her türlü teminatı , teminat ipoteği verebilir, alabilir, kendi veya başkalarının gayrimenkullerini teminat olarak gösterebilir.
 


Geri Dön