08 / 05 / 2024

Doğal gaz fiyatları ile ilgili gelişme! Bakanlık duyurdu!

Doğal gaz fiyatları ile ilgili gelişme! Bakanlık duyurdu!

Doğal gaz fiyatları hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Bu haberi Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı. İşte detaylar!



BAKANLIK DOĞAL GAZ DESTEĞİNE DAİR AÇIKLAMA YAPTI!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan doğal gaz desteği hakkında açıklama yaptı. Bakanlık 2022'nin ilk 5 ayında meskenlerde yüzde 82, KOBİ’ler tarafından kullanılan doğalgaz yüzde 76 oranında destek verildiğini belirtti. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizi ve insanımızı, pandemi ile birlikte tüm dünyada baş gösteren enerji darboğazının olumsuz etkilerinden korumak için, enerjide artan maliyetleri karşılamaktayız. 2022’nin ilk 5 ayında mesken doğalgazı yüzde 82, KOBİ’lerce kullanılan doğalgaz yüzde 76 oranında sübvanse edildi."

Devlet Su İşleri’nde çalışmak isteyen elini çabuk tutsun! İlkokul mezunları alınıyor!

2 artı 1 prefabrik ev kaç para?

Tapu kaydı dökümü nasıl alınır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön