06 / 05 / 2024

Doğalgaz fatura desteği başvurusu nasıl yapılır? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek?

Doğalgaz fatura desteği başvurusu nasıl yapılır? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek?

İhtiyaç sahibi ailelere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından doğalgaz fatura yardımı yapılıyor. Peki, "Doğalgaz fatura desteği başvurusu nasıl yapılır? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek? işte o soruların cevapları...



Doğalgaz desteği ne kadar olacak?

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, doğalgaz desteği ödemelerinin Mart ayı başında yapılacağını belirtmişti. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre destek ödemeleri ısıl harita baz alınarak 450 TL - 1.150 TL arasında değişecek.

DOĞALGAZ FATURA DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Doğalgaz Tüketim Desteği'ne başvuru yapmak isteyenler http://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyalhizmetler-sosyal-yardim-basvuru-hizmeti adresinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler. 
 
Doğalgaz desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, e-Devlet üzerinden veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvuru işlemlerini yapabilecekler. ,

Doğalgaz fatura desteği başvurusu nasıl yapılır? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık doğal gaz yardımı için 216 bin kişinin başvurduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Yanık, "Doğalgaz yardımı kapsamında son üç günde e-Devlet üzerinden 216 bin başvuru aldık. Daha fazla vatandaşımıza ulaşmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. 

Başvuran alıyor! Doğalgaz fatura yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön