09 / 05 / 2024

Doğalgaz faturanız yüksek gelmek zorunda değil! Sadece bunu yaparak faturanızı 100 TL düşürün!

Doğalgaz faturanız yüksek gelmek zorunda değil! Sadece bunu yaparak faturanızı 100 TL düşürün!

Doğalgaz faturası yüksek gelenlere duyurulur. Sadece basit yöntemlerle doğalgaz faturanızı 100 TL düşürün. İşte detaylar!



Doğalgaz faturasını düşürmek isteyen vatandaşlar, internetten doğal gaz faturasını düşürme yöntemlerini araştırmaya başladı. İşte doğal gaz faturanızı bu yöntemler sayesinde 100 TL daha düşürebilirsiniz!

DOĞAL GAZ FATURANIZI DÜŞÜRÜN!

Bir ay boyunca yakılan kombiler ay sonunda size yakılan doğal gazın faturası olarak geri dönüyor. Eğer faturanın düşük gelmesini istiyorsanız, dikkat etmeniz gereken belli başlı yöntemler vardır. En önemlisi peteklerinin önünün açık olup olmadığına dikkat edin. Peteklerin önüne gelen koltuk, masa gibi kapalı büyük cisimler, ısının oda içinde yayılmasını engellemektedir.

Isı tam olarak yayılamadığından siz kombiyi ne kadar da yüksek yakarsanız, ısınmanız da çok büyük bir değişiklik yaşanmaz. Bu durum da faturanıza direkt para olarak yansır.

BUNU GÖZ ARDI ETMEYİN!

Bunun dışında kombiden yüksek verim almanız da son derece önemli bir husustur. Ne yazık ki çoğu kişi kombilerin bakımını çok fazla önemsemiyor. Kombilerin düzenli olarak bakımdan geçmesi, sağlıklı çalışmasını sağlamaktadır.

DOĞALGAZ TÜKETİM DESTEĞİ NEDİR?  

Doğal Gaz tüketim desteği bu sene hayata geçirildi. Doğal gaz tüketim desteğinde, kış dönemi ödemeleri kasım ayında verilmeye başlandı. 2022 yılı kış dönemi için belirlenen destek tutarı 900 lira ile 2 bin 500 lira aralığına çıkarıldı.

DOĞAL GAZ YARDIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Doğal Gaz Tüketim Desteği programından faydalanmak isteyen vatandaşların;

- Türk vatandaşı olması gerekmektedir,

- E-Devlet kapısı üzerinden destek programına başvuruda bulunulmalıdır,

- Doğal gaz arzı sağlanan ilçe ya da beldede ikamet ediyor, yaşıyor olunması gerekir,

-  İkamet adresinde ön ödemeli ya da faturalı sayaca bağlı bir doğal gaz aboneliği bulunması,

- Ödenecek faturasının mesken abone grubuna ait olunmalıdır,

- Hakkında ilgili sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı tarafında hak sahipliği kararı verilmesi kriterlerini birlikte sağlanması gerekir.

2023 SED yardımı ne kadar oldu? SED yardımı Ocak 2023 ne kadar olacak?

Memur emeklisi maaşları 2023! En düşük memur emekli maaşı ne kadar 2023?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön