07 / 05 / 2024

Doğalgaz faturası fazla gelenlere müjde! 3 taksit yapılıyor!

Doğalgaz faturası fazla gelenlere müjde! 3 taksit yapılıyor!

Doğalgaz faturları için son dakika müjdesi geldi. Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada faturasını henüz ödememiş vatandaşların kampanyadan faydalanacağı ve faturalar için 3 taksit imkanı sunulacağı belirtildi...



ÖDEME YAPMADAN ÖNCE KATILMAK GEREKİYOR

İgdaş veznelerinden ve igdas.istanbul sitesinden yapılan peşin işlemlerin 3 taksite bölüneceğine dikkat çekilen açıklamada kampanyaya katılmadan önce ödenen doğalgaz faturası ödemelerinin dahil olmadığı belirtildi. Kampanyadan faydalanmak için müşterilerin ödeme gerçekleştirmeden önce katılım sağlamaları gerektiğine dikkat çekildi.

Kampanya Garanti BBVA POS’larından yapılan ödemeler için geçerli sayılır. Ayrıca açıklamada BonusFlaş’tan kampanyaya katılmak için ödeme gerçekleştirmeden “HEMEN KATIL” kısmına tıklanması ya da GAZ yazarak 3340’a yollanması gerektiği belirtildi.

Doğalgaz faturası fazla gelenlere müjde! 3 taksit yapılıyor!

NASIL KATILIM SAĞLANIR?

İlk harcamadan önce GAZ yazarak 3340’a yollaması ya da BonusFlaş’tan “Hemen Katıl” butonuna tıklanması gerektiğine vurgu yapılırken Bonus Flexi, Flexi ve Bonus Genç ile katılmak için, ilk harcamadan önce EVET GAZ yazın, bir boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesi ile 3340’a yollayın ya da BonusFlaş’tan “Hemen Katıl” butonuna tıklayın. 

Merkez Bankası açıkladı! O rakam zirveye çıktı!

Ekmeğe şok zam! Fiyatlara inanamayacaksınız!

SSK ve Bağ-Kur emeklisinin aylık geliri değişecek! Dikkat ödemeler başlıyor!

50 yaş altına emeklilik müjdesi! Resmen açıklandı!

Ev fiyatları düşecek mi? İnşaat maliyetleri rekor kırdı!

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön