16 / 05 / 2024

Doğalgazda kötü haber geldi! Faturaların bin TL'yi bulması bekleniyor! Hemen bu hesaplamalara bakın!

Doğalgazda kötü haber geldi! Faturaların bin TL'yi bulması bekleniyor! Hemen bu hesaplamalara bakın!

Doğalgaz için kötü haber geldi. Doğalgaza gelen fahiş zamlar, kış mevsimine girişle beraber faturalara da yansımaya başladı. Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte, doğalgaz faturalarının önümüzdeki aylarda bin TL'yi geçmesi bekleniyor. 



Peki doğalgaza ne kadar zam geldi? Doğalgaza yüzde kaç zam geldi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, doğalgaza Ocak ayında yüzde 25, Nisan ayında yüzde 35, Haziran ayında yüzde 30 ve Eylül ayında yüzde 20.4 zam geldi. Yine verilen detaylara göre, kaloriferlerin yanmasıyla beraber de zamların “acı” yansımaları da ortaya çıkmaya başladı. 

Doğalgazda güncel faturaları görenler gözlerine inanamadı. Doğalgaz faturalarının  bin TL'yi bulması bekleniyor! Hemen bu hesaplamalara bakın...

Doğalgazda kötü haber geldi! Faturaların bin TL yi bulması bekleniyor! Hemen bu hesaplamalara bakın!

Yalnızca akşamları kısa zamanlı kaloriferler yakılmasına karşılık faturalar ortalama olarak 450 TL-500 TL civarında geldi. Örnek vermek gerekirse, 89 metreküp toplam tüketimi olan bir hanenin faturasında tüketim bedeli 394.28 Türk Lirası. Yine verilen bilgiye göre, yüzde 18 KDV 70.97 Türk Lirası. KDV dahil toplam fatura tutarı da 465.25 Türk Lirası. 


Geri Dön