02 / 05 / 2024

Doğrusal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğrusal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğrusal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hişar Mollaoğlu, Engin Beyenal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Kadıköy Nidakule İş Merkezi'nde kuruldu.



Doğrusal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hişar Mollaoğlu, Engin Beyenal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu. 


Doğrusal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)  Her türlü yapı malzemelerinin, alımı, satımı, imalatı, uygulaması, ihracatı ve ithalatını  yapmak. 2-)  Her türlü resmi, özel, yerli ve yabancı kuruluşların, yerel yönetimlerin yurt içinde ve yurt dışında yaptıracağı inşaat ve taahhüt işleri, bina ve konut inşaatları, sanayi tesis inşaatları, villa ve lüks konut inşaatları, turistik tesis inşaatları, alt yapı inşaatları, bakım onarım işleri  ve diğer her türlü inşaat işlerini yapmak, yaptırmak. 3-)  Konusu ile ilgili her türlü makine, alet, edevat, cihaz ve malzemelerin, alımı, satımı, imalatı, ihracatı ve ithalatını yapmak. 4-) Konusu ile ilgili üçüncü şahıslara ortaklıklar tesis etmek, tesisedilmiş olan ortaklıklara iştirak etmek. 5-) Konusu ile ilgili olarak özelleştirme de dahil olmak üzere yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel  ihalelere katılmak ve taahhütlerde bulunmak. 6-) Konusu ile ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında mümessillikler almak veya mümessillikler vermek. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir,kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.



Geri Dön