15 / 05 / 2024

Doğrusal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Doğrusal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Doğrusal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hişar Mollaoğlu, Engin Beyenal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Kadıköy Nidakule İş Merkezi'nde kuruldu.

Emeklilik için bekleyen EYT'liler elinizi çabuk tutun! Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir

Emeklilik hayali kuran ve emekli olmak için gün sayan EYT'lileri Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun uyardı. Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir...

Aquila Nera Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aquila Nera Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyanim Doğuş Akın tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özeren, Murat Çat ve Tuğberk Doğruyol ortaklığında kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Rexen Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rexen Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

Cityle Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cityle Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Erhan Doğruyol ve Zekeriya İncili ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Dgnlr Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgnlr Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından kuruldu.

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Doğrusal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Doğrusal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Doğrusal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hişar Mollaoğlu, Engin Beyenal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu. 


Doğrusal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)  Her türlü yapı malzemelerinin, alımı, satımı, imalatı, uygulaması, ihracatı ve ithalatını  yapmak. 2-)  Her türlü resmi, özel, yerli ve yabancı kuruluşların, yerel yönetimlerin yurt içinde ve yurt dışında yaptıracağı inşaat ve taahhüt işleri, bina ve konut inşaatları, sanayi tesis inşaatları, villa ve lüks konut inşaatları, turistik tesis inşaatları, alt yapı inşaatları, bakım onarım işleri  ve diğer her türlü inşaat işlerini yapmak, yaptırmak. 3-)  Konusu ile ilgili her türlü makine, alet, edevat, cihaz ve malzemelerin, alımı, satımı, imalatı, ihracatı ve ithalatını yapmak. 4-) Konusu ile ilgili üçüncü şahıslara ortaklıklar...