15 / 05 / 2024

Hişar Mollaoğlu

Hişar Mollaoğlu

Doğrusal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hişar Mollaoğlu, Engin Beyenal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Kadıköy Nidakule İş Merkezi'nde kuruldu.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Gülay Barbarosoğlu'nun hayatı...

Ramazan Kurtoğlu Kapalıçarşı'dan altın ve dolar almak isteyenleri uyardı: Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler dikkat

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Kapalıçarşı'dan dolar ve altın almak isteyenlere'' Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler, aman dikkat'' diyerek uyarıda bulundu.

Mustafa Tivnikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş  Eksim Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Başkanı Mustafa Tivnikli Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mustafa Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Maxwell Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxwell Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Yaşar Şapoğlu tarafından kuruldu. 

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Mollaoğlu ve Suat Saygın ortaklığında kuruldu.

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Dünya çapında başarılı bir çok projeye imza atan Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, şirketinin çok uluslu firmaların stratejik ortağı olmasının ardındaki başarıyı girişimcilere anlattı.

Mısır Çarşısı'ndan doğan lezzet! Arifoğlu’nda bitki setleri avantajlı fırsatlarla! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Baharat ve bitki çayları olmak üzere bitkisel yağlardan pekmeze kadar hatta organik gıdalardan arı ürünlerine ve doğal kozmetik setlere kadar birçok ürün yelpazesi sunan Arifoğlu, doğalı arayanlar için online mağazasında avantajlı fırsatlar sunuyor. İşte 22 Eylül 2022 Arifoğlu fiyat listesi

Altın için çarşamba ve perşembe alarmı! Altında dananın kuyruğu kopacak! Hiç yanıltmadı! O günlerde altın fiyatları

Altın yatırımcıları, altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken uzmanlar çarşamba ve perşembe günleri için alarm verdi. Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopacak. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Hiç yanıltmayan altın fiyatları o günlerde böyle olacak. İşte ayrıntılar...

Dos Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Dos Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi Eyüpsultan’da Mustafa Özgür Mollaoğlu ve Tarık Keskin ortaklığında tarafından kuruldu.

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu tek tek şirketleri arıyor! Faiz kararı öncesi ortalığı karıştıran dolar iddiası

Türk Lirası, dolar karşısında tekrar erimeye başladı. Merkez Bankası’ndan bunun için ilk adım geldi. TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nın yardımcıları tek tek firmaları arıyor. İşte detaylar…

Hişar Mollaoğlu Haberi

Hişar Mollaoğlu

Doğrusal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hişar Mollaoğlu, Engin Beyenal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu. 


Doğrusal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)  Her türlü yapı malzemelerinin, alımı, satımı, imalatı, uygulaması, ihracatı ve ithalatını  yapmak. 2-)  Her türlü resmi, özel, yerli ve yabancı kuruluşların, yerel yönetimlerin yurt içinde ve yurt dışında yaptıracağı inşaat ve taahhüt işleri, bina ve konut inşaatları, sanayi tesis inşaatları, villa ve lüks konut inşaatları, turistik tesis inşaatları, alt yapı inşaatları, bakım onarım işleri  ve diğer her türlü inşaat işlerini yapmak, yaptırmak. 3-)  Konusu ile ilgili her türlü makine, alet, edevat, cihaz ve malzemelerin, alımı, satımı, imalatı, ihracatı ve ithalatını yapmak. 4-) Konusu ile ilgili üçüncü şahıslara ortaklıklar...