Ekonomi

Dolar 10 TL değil, 25 TL değil, 40 TL değil... Dolarda net rakam bugün belli olacak! Doları olan acil baksın

Milyonlarca kişi tarafından dolar/TL 'deki gelişmeler yakından takip ediyor. Dolarda bugün net rakam belli olacak. Dolar 10 değil, 25 değil, 40 değil. Doları olanlar acil baksın işte son dakika dolar/TL kuru... Bu zamana kadar bir çok ünlü ekonomistten dolar ile ilgili yorumlar geldi

Milyonlarca kişi doların ne kadar olacağını, dolar yükselecek mi, düşecek mi diye merak ediyor.
Bu zamana kadar bir çok ünlü ekonomistten dolar ile ilgili yorumlar geldi. Ekonomistler dolar için 10 TL, 25 TL ve 40 TL gibi rakamlar verdi.  

Doların gerçek değeri bugün belli olacak. Bugün Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Karar sonrasında dolar kurunda net rakam belli olacak.

Peki dolar bugün ne kadar? Piyasalardaki durum ne? Dolar kuru yeni güne nasıl başladı? Dolar kuru ne kadar? Dolar kuru, yeni güne nasıl başladı? İşte 18 Ağustos Perşembe günü dolar kuruna dair merak edilen detaylar…

DOLAR/TL ŞUAN NE KADAR?

Dolar kuru bugün güne yükselişle başladı.  Dolar dün alış fiyatı 18,04 TL, satış fiyatı 18,09 TL seviyesinde güne başlarken bugün karar öncesinde yükselmeye devam ediyor.
Dolar kuru bugün güne 0,18 yükselişle başladı. Dolar/TL alış fiyatı 18,04 TL, satış fiyatı ise 18,10 TL bandında değerleniyor.

Peki dolar bugün düşecek mi, yükselecek mi? Dolarda net rakam bugün belli olacak.  Dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur?

DOLARDA NET RAKAM BELLİ OLACAK

Bugün Türkiye Merkez Bankası faiz kararını bugün açıklayacak.

Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesinde yatırımcıların en çok merak ettiği konu dolar/TL’deki hareketlilik. Yatırımcılar ''dolar ne olacak? Dolar ne olur? Dolar düşecek mi, yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Dolar kuru şuanda aylık bazda en sakin seyrini yaşarken karardan sonra hareketlilik bekleniyor.

Dolar kuru en son aralık ayında 18,26 TL seviyelerine kadar yükselmişti. Bus eviyelerin tekrar aşılması durumunda rekor riski artmış olacak...

DOLARI OLAN ACİL BAKSIN...

Dolar kuru şu dakikalarda sakin seyrine devam ediyor. Doları olanlar doların ne olacağını heyecanla bekliyor.

Merkez Bankası  faiz kararı açıklandıktan sonra dolasr kurunun yönünün netleşmesi bekleniyor.

Merkez Bankası, 4 ayda toplam 500 baz puanlık indirime gitmiş ve 2022 yılının geri kalan aylarında faiz oranlarını yüzde 14’te sabit bırakmıştı. Yılın sekiz ayında faiz kararında da faizlerde değişiklik yapması beklenmiyor.

Dolar bugün ne kadar? 17 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Selçuk Geçer dolar için akıl almaz seviyeyi açıkladı! 14 gün sonra dolar böyle patlayacak