27 / 04 / 2024

Dolar 12 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe uyardı!

Dolar 12 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe uyardı!

Dolar için kritik gün verildi. O isimin açıklamalarına göre dolar 12 gün sonra bu kadar olacak. Hemen bakın! İşte ayrıntılar…



Türkiye’de dolar kuru artık bir ödeme aracı değil yatırım aracı olarak görülüyor. Bunun haricinde çoğu ürünün de dolarla gelmesi, vatandaşların dolara olan ilgisinin artmasına neden oldu. Dolarda son günlerde yaşanan gelişmeler vatandaşlar tarafından daha yakından takip edildi.

ABD TÜFE VERİLERİ AÇIKLANDI DOLARIN KADERİ YAZILDI

Amerika Birleşik Devletleri'nde, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) aylık yüzde 0,4 oranında artış yaşayarak yıllık bazda yüzde 8,2 artarak beklentilerin üzerinde gerçekleşti. Beklenenden daha fazla gelen TÜFE verileri, kalıcı enflasyonist baskı düşüncesini beraberinde getirdi.

Bu verilerle birlikte ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek ay dördüncü kez faiz oranlarını 75 baz puan artıracağı konuşuldu. Bu açıklama ile beraber doların yükseleceği düşünüldü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön